НИШЛИЈКА 24 САТА БИЛА ЗАРОБЉЕНА У КОЛИМА: Слетела аутом са сеоског пута, спасила је случајна пролазница

Ј.Ћ.

29. 11. 2021. у 14:32

ШЕЗДЕСЕТПЕТОГОДИШЊА Нишлијка избегла је теже последице и само пуком срећом је преживела након саобраћајне несреће која се догодила овог викенда у нишком селу Паљина.

НИШЛИЈКА 24 САТА БИЛА ЗАРОБЉЕНА У КОЛИМА: Слетела аутом са сеоског пута, спасила је случајна пролазница

Фото: Депоситпхотос

Она је својим возилом „фијат пунто“ слетела с пута у атару овог села и остала заробљена у ауту у коме је провела скоро 24 сата, јер јој се испразнио мобилни телефон и није могла да позове помоћ. Спасена је захваљујући пролазници која је алармирала хитне службе, па је жена извучена из аута и медицински збринута.

Како сазнајемо, возило је слетело у близини сеоског гробља на путу ка бањи Топило.

- Једна мештанка је први пут приметила аутомобил покрај пута у суботу око 14.30 сати, као и жену на месту возача, али јој у том тренутку ништа није било сумњиво. Међутим, када је у недељу око поднева угледала аутомобил на истом месту, позвала је полицију а алармирана је и Хитна помоћ. Жена је, након пружене медицинске помоћи, у добром општем стању одвезена кући у Ниш – наводе наши извори упознати са овим случајем.

Како сазнајемо, она није била у могућности да позове помоћ јер јој се испразнила батерија на мобилном телефону. Имала је среће да је у возилу имала нешто хране што јој је олакшало чекање на спасиоце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)