"МОЈ МУЖ ЈЕСТЕ ШВАЛЕР, НЕ ЉУТИМ СЕ": Супруга Милутина Мркоњића знала да политичар љуби друге, била у добрим односима и са Аном Бекутом

Novosti online

27. 11. 2021. у 23:02

СУПРУГА српског политичара Милутина Мрке Мркоњића, је Драгана Даша Мркоњић, која је годинама радила као адвокат, а касније и као судија.

МОЈ МУЖ ЈЕСТЕ ШВАЛЕР, НЕ ЉУТИМ СЕ: Супруга Милутина Мркоњића знала да политичар љуби друге, била у добрим односима и са Аном Бекутом

Фото: Инстаграм

Драгана Даша Мркоњић је завршила Правни факултет и годинама ради као адвокатица. Она је иако је Мркоњић био у односу са Аном Бекутом, била венчана супруга министра и у браку су били скоро 30 година. Када су својевремено у медијима појављивали Ана и Мрка у медијима она је изјавила:

— Слушајте, мој муж јесте швалер и не љутим се - поручила је законита госпођа министарка.

Оно шта је веома интересантно јесте да су Ана Бекута и Даша у добром односу и да Драгана воли Анине песме. Мрка је такође стално истицао да је у добрим односима са супругом и да се понекад виђа са њом и мисли о њој.

— Заиста немам ништа против тога што се виђају. Ја поштујем његову прошлост, као и он моју. Ми смо ствари од старта поставили на право место. Не пада ми на памет да му браним да се виђа с њом. Она је сама и нема никога - рекла је раније Бекута, која није сумњала у љубав свог дечка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)