МИЛУТИН МРКОЊИЋ ОБОЖАВАО СЕСТРИНУ ДЕЦУ: Увек је био одан породици, Ана Бекута жалила због једне ствари

Новости онлине

27. 11. 2021. у 22:54

ПОЛИТИЧАР Милутин Мркоњић преминуо је данас у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње" у 79. години живота.

МИЛУТИН МРКОЊИЋ ОБОЖАВАО СЕСТРИНУ ДЕЦУ: Увек је био одан породици, Ана Бекута жалила због једне ствари

Фото: Н. Фифић/Јутјуб/Svetski Radio

Милутин Мркоњић је био у складној љубавној вези са певачицом Аном Бекутом, док је законски и даље био у браку са супругом Драганом Дашом Мркоњић. Ни са једном он није имао деце.

Он је волео да проводи време са сестрином децом, али и са унуцима Ане Бекуте.

- Увек сам био одан породици. Волим сестрину децу, а са Анином породицом сам као најрођенији род. Познато је и да сам са супругом Драганом у одличним односима иако одавно не живимо заједно. Чујемо се готово свакодневно и помажем колико могу - говорио је једном приликом популарни Мрка.

Ана Бекута је са друге стране рекла пре годину дана да јој је жао што нема дете са Мркоњићем.

- Жао ми је што немам дете са Милутином. Волела бих да смо се раније срели и да имамо потомство. Он би био диван отац сигурна сам у то. Живот нас је спојио мало касно за те ствари, али ту су моји унуци који су нам то надоместили. Често причамо он и ја о томе како би нам се звало дете, да ли бисмо волели више дечака или девојчицу... Волимо да маштамо јер наша љубав је заиста јака - открила је Ана.

Бекута има сина Игора, којег је родила са 17 година у ванбрачној вези, а потом га дала у Дом за незбринуту децу. Сваког викенда путовала је да види сина и после неколико месеци агоније здрав разум је коначно победио и син је поново био са њом. О овом тешком животном раздобљу певачица је проговорила тек после 40 година.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)