АНА ЈЕ ДО ПОСЛЕДЊЕГ ТРЕНУТКА БИЛА УЗ МРКУ: Ово је била његова највећа жеља

Novosti online

27. 11. 2021. у 21:57

СРПСКИ политичар, почасни председник СПС и народни посланик Милутин Мркоњић (79) преминуо је данас у Београду у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње".

АНА ЈЕ ДО ПОСЛЕДЊЕГ ТРЕНУТКА БИЛА УЗ МРКУ: Ово је била његова највећа жеља

Фото: Танјуг/Душан Митић

Последњу деценију његовог живота обележила је љубав са певачицом народне музике Аном Бекутом, која је до последњег тренутка била уз њега.

Подсетимо, пре неколико дана Мркоњић (79) је завршио на кардио-васкуларној клиници у Београду, а уз њега је све време била његова изабраница, певачица Ана Бекута (62).

Он је у августу оперисао срчане залиске, и то новом методом, преко препона, а сад је дошао због више испитивања.

Ана Бекута је била са њим у клиници на Дедињу, и то неколико сати, а онда је исту напустила, што су тада забележиле камере "Папарацо лова".

Бекута је деловала ненаспавано, а потом се упутила у зграду на Врачару, где живи у пентхаусу.

- Милутин је добро. Протеклих неколико дана провео је у болници, а јуче је добио пејсмејкер. Процедура је прошла у најбољем реду и он се опоравља. Заиста нема потребе за паником и сензацијом. Хвала свима на искреној бризи и од срца вас молим да поштујете приватност Милутина Мркоњића и породице. Када будемо имали неке новости, јавићемо - поручила је певачица раније.

Милутин Мркоњић из болесничке постеље заклео је Ану Бекуту да ако он умре неће престати да пева, пренео је "Свет" пре неколико дана.

- Мрку сви знају као великог шаљивџију, он је толико позитиван човек да свуда уноси само радост и смех. Чак и док пролази кроз најтежу животну борбу, он је позитиван и труди се да олакша Ани. Многи су се зачудили када је она саопштила да наступе неће отказивати, иако се Мрки боре за живот. Заправо, није фер што оговарају Ану јер то је била Мркина жеља, он зна да Ану песма и рад одржавају у животу и зато је тражио од ње да му обећа да се музике неће одрећи ни у најтежим тренуцима - рекао је извор за Свет близак певачици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)