КАКО НАПРАВИТИ ДОБРУ ФОТОГРАФИЈУ НОЋУ: Huawei nova 9 у овом погледу има неколико иновација, тако да фотке и видео снимци добро изгледају

Промо

26. 11. 2021. у 17:00

СЕРИЈА модела кинеског произвођача паметних телефона Huawei нова од лансирања, пре пет година, поставила је иновације и најбоље технологије за свој темељ.

КАКО НАПРАВИТИ ДОБРУ ФОТОГРАФИЈУ НОЋУ: Huawei nova 9 у овом погледу има неколико иновација, тако да фотке и видео снимци добро изгледају

Фото Промо

Нови члан породице Huawei nova 9 наставио је тим правцем. Овај паметни телефон долази нам са камерама врхунске технологије попут RYYB, низа филтера у боји (CFA) и XD Fusion Engine што доприноси изузетном искуству фотографисања.

Нова визура света

Репутацију лидера када је реч о квалитету фотографија које праве паметни телефони, Huawei оправдава најновијим моделом Huawei nova 9. Данашњи паметни телефони не могу да се замисле без одличних камера. Тако и nova 9 доноси алгоритме за обраду фотографија од премијум класе претходних модела.

AI Quad уређај камера код Huawei nova 9 телефона опремљен је новим системом Ultra Vision камера и то: главном од 50 МП и предњом, тзв. селфи камером од 32 МП. Моћна технологија као што су RYYB филтер за боју и XD Fusion Engine побољшавају квалитет слика и омогућују да се задржи сваки детаљ. Ови сензори од 1 / 1,56 инча осигуравају високу осетљивост на светло омогућавајући и да се задржи и до 40 одсто више светлости независно од доба дана.

Камере Huawei nova 9 телефона, уз богат пакет различитих режима снимања, нуде врхунско искуство фотографисања и снимања видео записа, као и њиховог уређивања, али и добру забаву.

Пре свега, врхунска резолуција је загарантована, било да сликате ноћу или у условима смањене видљивости.

Запањујуће фографије чак и ноћу са Ultra Vision камером од 50 МП

Моћан хардвер ради са софтвером водеће класе, како би корисницима омогућио да сниме садржај високог квалитета, било да је реч о фотографијама обриса града ноћу, портретима са “кремастим” бокех ефектом или задивљујућим макро сликама.

Фото Промо

Јединствени алгоритам за Super Night Selfie и Night Portrait Mode беспрекорно обавља посао, па ваше ноћне фотографије коначно могу бити репрезентативне. Ситуација је идентична и са ноћним видео записима, захваљујући Extreme Night Shoot и Night Selfie Video функцијама. Једноставно, са новим Huawei nova 9 телефоном препреке за профи фотке и снимке више не постоје.

За још дубљи доживљај ту су и додатне опције за симултано снимање предњом и задњом камером, слика у слици, Slow-motion и Time-lapse video записи, а АИС технологија стабилизације видеа на предњој и задњој камери елиминише ефекат дрхтавих руку. Другим речима, Huawei nova 9 је идеалан телефон за TikTok и Instagram Reels снимке на којима ће вам многи позавидети.

Селфи као професионалац

Посебно је занимљива предња, тзв. селфи камера. Опремљена је са 32 МП и сензором од 1/2,8 инча, а поред фотографија прави и 4К видео записе, што је посебна повластица за све оне који проводе доста времена на друштвеним мрежама или праве влогове.

Huawei nova 9 такође нуди и многобројне ефекте за улепшавање селфија који репродукују детаље лица, како би тонове и текстуру коже учинили аутентичнијим и природнијим у односу на сложене позадине и њихове изворе светлости.

Фото Промо

Будите редитељ својих снимака

Најбољи и најупечатљивији тренуци понекад дођу у најмање очекиваним околностима. Зато, будите спремни да их увек ухватите и не дозволите да техничка ограниченост вашег уређаја ограничи вашу креативност. Захваљујући Huawei nova 9 можете остати динамични и живети живот пуним плућима.

Било да снимате концерт, пријатеље на рођенданској забави или панораму града који посећујете на одмору, увек морате обраћати пажњу на две ствари – шта је испред а шта иза објектива камере. Са континуираним предњим/задњим снимањем можете да снимите обе стране у једном видео снимку, без потребе за накнадним уређивањем, а са видео записом за двоструки приказ можете чак и да репродукујете обе перспективе одједном.

И предња и задња камера на Huawei nova 9 телефону подржава 4К видео снимање са 30 кадрова у секунди, а такође подржавају и АИС технологију за стабилизацију видеа. Висока дефиниција и брзина кадрова омогућују примамљиве детаље и глатке покрете за врхунски видео доживљај. А ако желите да постигнете и додатни стилски ефекат, постоји уграђена подршка за успорено снимање, као и подршка за снимање видео записа у временском интервалу.

Huawei nova 9 има 6,57-инчни екран који може приказати до 1,07 милијарди боја. Овај уређај одликују и 120ХХз Original-Colour екран заобљених ивица, брзину додира од 300 Хз и распон боја П3 за стварање фотографија испуњених детаљима. Батерија од 4300мАх даје пуно времена за уживање у коришћњу овог телефона, а ту је и подршка за брзо пуњење са 66W HUAWEI SuperCharge пуњачем.

Huawei nova 9 пружа осећај брзог, глатког и моћног телефона, уз изврсно искуство корисника, у свакодневним радњима, тако и током забаве захваљујући мобилном процесору Snapdragon 778G 4G, допуњеној напредним Huawei решењем за хлађење и технологијом вештачке интелигенције.

Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)