НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СТАЊУ МРКОЊИЋА: "Доста је тешко, до пре два дана је било веома критично"

Novosti online

19. 11. 2021. у 08:47

ПРЕДСЕДНИК Народне скупштине и лидер социјалиста Ивица Дачић рекао је да је стање некадашњег министра Милутина Мркоњића (79) и даље доста тешко.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СТАЊУ МРКОЊИЋА: Доста је тешко, до пре два дана је било веома критично

Архива

- Доста је тешко. До пре два дана је било веома критично. Мислим да заиста треба да се захвалим свим лекарима - рекао је Дачић у јутарњем програму Курир телевизије и додао да Мркоњић није у могућности да прича.

Дачић је рекао да лекари дају све од себе.

- Чуо сам се са доктором (Милованом) Бојићем. Мркоњић је њихов стари пацијент. Био је недавно на операцији. Постоје неке ствари које није хтео да уради раније јер је мислио да има времена. Сада се те ствари још компликују. Лекари дају све од себе. Сви смо забринути и остаје само да се молимо Богу за његово здравље. Надамо се да ће победити - рекао је Дачић.

Лидер социјалиста је нагласио да је Мркоњић човек од великог угледа.

- Није навикао људе да буде болестан. Не иде уз њега - рекао је Дачић.

Милутин Мркоњић, некадашњи народни посланик и почасник председник социјалиста, подсетимо, данима се налази у тешком стању. Мркоњић је на одељењу Интензивне неге на апаратима и прикључен је на респиратор.

Институт за кардиоваскуларне болести "Дедиње" саопштио је јуче да се Мркоњић налази на хоспиталном лечењу у тој здравственој установи због изражених срчаних сметњи и тегоба.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)