ПОМОЋ МАРИЈИ И ЛАЗАРУ: Град Београд помаже Милошевићима, којима је корона узела целу породицу

Танјуг

16. 11. 2021. у 16:29

ЗАМЕНИК градоначелника Београда Горан Весић објавио је да ће Град Београд обезбедити помоћ Марији и Лазару чији су чланови породице преминули од вируса корона.

ПОМОЋ МАРИЈИ И ЛАЗАРУ: Град Београд помаже Милошевићима, којима је корона узела целу породицу

Фото: Принтсцреен/Пинк

- Погодила ме је вест да су наши суграђани Марија и Лазар изгубили деку који је четврти члан њихове породице кога је однела корона. Марија и Лазар су сада сами, а њихова породица смо ми, Београђанке и Београђани - навео је Весић на Фејсбук профилу.


Према његовим речима, општина Земун обезбедила је јуче помоћ за Марију и Лазара, а Градски центар за социјални рад спровешће све законом предвиђене поступке од добијања старатељства за Марију до обезбеђивања једнократне и сваке друге континуиране помоћи која им припада.

Весић је навео да ће се наредних дана састати са Маријом и Лазаром којима ће, како је истакао, Град обезбедити и додатну помоћ преко Фондације за децу и младе Београда.

- Град Београд ће помагати Марију и Лазара како би имали нормално одрастање као и сви други млади људи у нашем граду. Сада смо ми породица Марије и Лазара. Они никада неће бити сами - додао је Весић.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 27. МАЈ: Погледајте какво нас време очекује данас и наредних седам дана