Камера којом ћете забележити све значајне тренутке

Промо

16. 11. 2021. у 17:00

Нови Хуаwеи нова 9 је крајем прошлог месеца представљен у Бечу, а од 8. новембра је почела и његова продаја код нас.

Камера којом ћете забележити све значајне тренутке

Фото: Хуавеи

Већ прве фотографије овог уређаја откриле су једну изузетну карактеристику – дизајн камера смештених у Спаце Орбит Ринг. Ово дизајнерско решење телефон је учинило упечатљивим, а прави утисак о камери стекли смо када смо их детаљније упознали.

Фотографишите и дању и ноћу

Хуаwеи нова 9 наслеђује алгоритме фотографије од премиум класе Хуаwеи паметних телефона. Реч је о Ултра Висион камерама, где се издваја задња РYYБ Ултра Висион камера са изразито крупним сочивом од завидних 50 МП. Сензор од 1 / 1,56 инча осигурава високу осетљивост на светло, што доприноси врхунском квалитету фотографија неовисно од доба дана.

Поред главне камере, ту су још три додатне. Сочиво са широким углом, са резолуцијом од 8 МП, као и две камере од 2 МП за дубину поља и сликање из непосредне близине. Посебно је занимљива предња, тзв. селфи камера. Опремљена је са 32 МП, а поред фотографија прави и 4К видео записе, што је посебна повластица за све оне који проводе доста времена на друштвеним мрежама или праве влогове.

Систем камера код Хуаwеи нова 9 располажу низом техничких погодности које комбинују високи квалитет и добру забаву. Пре свега, врхунска резолуција је загарантована, било да сликате ноћу или у условима смањене видљивости. Јединствени алгоритам за Супер Нигхт Селфие и Нигхт Портраит Моде беспрекорно обавља посао, па ваше ноћне фотографије коначно могу бити репрезентативне. Ситуација је идентична и са ноћним видео записима, захваљујући Еxтреме Нигхт Схоот и Нигхт Селфие Видео функцијама. Једноставно, са новим Хуаwеи нова 9 телефоном препреке за профи фотке и снимке више не постоје.

За још дубљи доживљај ту су и додатне опције за симултано снимање предњом и задњом камером, слика у слици, Слоw-мотион и Тиме-лапсе видео записи, а АИС технологија стабилизације видеа на предњој и задњој камери елиминише ефекат дрхтавих руку. Другим речима, Хуаwеи нова 9 је идеалан телефон за ТикТок и Инстаграм Реелс снимке на којима ће вам многи позавидети.

Склад дизајна и перформанси

Поред феноменалне камере која прави изузетне фотографије, телефон привлачи својим уникатним и елегантним изгледом. Хуаwеи нова 9 се истиче бојама и текстурама направљеним иновативним производним процесима. Резултат је модел у звездано плавој боји коју компанија назива Старрy Блуе. Комбинација плавих и љубичастих нијанси одаје наговештај мистериозности, а под јаким осветљењем цео уређај мења нијансе и пресијава се. Хуаwеи нова 9 доступан је и у елегантној црној.

Осим тога, 6,57-инчни Хуаwеи нова 9 има екран који може приказати до 1,07 милијарди боја, подржава до 120 Хз освежавање екрана, брзину додира од 300 Хз и распон боја П3 за стварање фотографија испуњених детаљима. Хуаwеи нова 9 пружа осећај брзог, глатког и моћног телефона, уз изврсно искуство корисника, у свакодневним радњима, тако и током забаве, захваљујући мобилном процесору Снапдрагон 778Г 4Г, допуњеној напредним Хуаwеи решењем за хлађење и технологијом вештачке интелигенције.

Његова батерија прати ваш темпо живота, а потребно је свега 38 минута да батерија буде 100% пуна, што је карактеристика која ће обрадовати баш сваког корисника.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе