ДАНИЈЕЛА ЈЕ ПОСЛЕ ОВОГ СЛУЧАЈА НАПРЕДОВАЛА: Бранислав Лечић о оптужбама колегинице - "Мајка ми је наметнула да поштујем жене"

Новости онлине

13. 11. 2021. у 09:42

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић говорио је и Јутарњем програму о оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд о силовању.

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ПОСЛЕ ОВОГ СЛУЧАЈА НАПРЕДОВАЛА: Бранислав Лечић о оптужбама колегинице - Мајка ми је наметнула да поштујем жене

Фото: З. Јовановић/В. Данилов

- Добро је видети да је Данијела напредовала после овог случаја, јер како се на америчком, пореском сајту види процена вредности, испоставља се да је ове године скочила, најбогатија је глумица из Србије, то могу људи да провере, па онда схватимо до које мере је овај бизнис успешан - рекао је Лечић.

Он каже да је најтеже било његовој деци, зато што је био унапред осуђен, и да је цео његов рад доведен у питање.

- Ја сам монструм, силоватељ... Мрзим подлост, лажи и агресивну глупост и чињеницу да човека што ради добро цео живот - оптужите у секунди да чини зло. Цео мој живот мрзим силеџије, посебно који нападају жене. Ја сам својим односом према женама доказао да сам поштовалац жена, ја волим жене. Ја сам нормалан, здрав човек. Немам амбиције према другом полу, жене су мени инспирација. Моји су се развели када сам имао 16 година, она је покушала да замени оца. Мајка ми је наметнула да будем поштовалац жена, морални кодекс, да их заштитим на улици - рекао је Лечић, па додао:

- Моји адвокати остали су шокирани, преко 500 страница извештаја је било, јасно пише да тужилац није узео исказе разних људи, већ искључиво исказе Данијеле Штајнфелд, а не које сам ја дао или неко трећи. Заступник Данијеле жалио се, али она је одбијена. Када је пријавила име, тужба је усвојена, а он ју је потврдио апелационом суду и тиме је завршена прича. Нису рекли после овога да ту нема довољно доказа, него су утврдили да се случај није десио доказима. Она мене није оптужила да сам је некад и негде силовао, већ тачан датум, 7. мај, видело се да је полиција прикупљала доказе, био сам на представи "Није смрт бицикло" где сам играо са Слобом Мићаловић, Војом Брајовићем... Одједном сви који су водили кампању против мене лажу. Једино су радници у праву који су били на сцени и штите истину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему