МАЈКА ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД ДЕМАНТОВАЛА ЋЕРКУ: Данијела је отишла за Америку са туристичком визом! (ФОТО)

Новости онлајн

12. 11. 2021. у 09:08

"У АМЕРИКУ сам отишла преко имиграционог програма за таленте", изјавила је Данијела Штајнфелд и додала како она спада у "одлив могзова" из Србије. Њена мајка Марија Штајнфелд у полицији је изјавила да јој је ћерка отишла за САД са туристичком визом.

МАЈКА ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД ДЕМАНТОВАЛА ЋЕРКУ: Данијела је отишла за Америку са туристичком визом! (ФОТО)

Фото Архива

Овако је Марија Штајнфелд оповргла наводе своје ћерке, у службеном исказу који је дала инспекторки током предистражних радњи:

Фото: Новости

Из списа предмета Лечић – Штајнфелд

Бранислав Лечић је пре неколико дана јавно рекао да поуздано ЗНА да је Данијела Штајнфелд отишла у Америку са туристичком визом. Позвали смо га и замолили да нам да појашњење, будући да су "Вечерње Новости" летос објавиле текст управо на ову тему.

- Овај податак је проверен. Знам поуздано. Осим што не постоји "имиграциони програм за таленте" и што имам сазнања да је отишла са туристичком визом, а остала као имигрант или азилант, такође је њена мајка потврдила у предистражним радњама у полицији да је Данијела отишла са туристичком визом, код тетке у Америку, а да не зна када је тражила боравак - рекао нам је Бранислав Лечић. Замолили смо га за исказ њене мајке и послао нам га је.

Из исказа смо закључили да је полиција питала Данијелину мајку о врсти визе са којом је Данијела отишла у Америку, а видимо и шта је она одговорила.

"Вечерње Новости" писале су и почетком јуна како је, према сазнањима које смо добили од неколико саговорника, Данијела Штајнфелд тражила азил у Америци на основу силовања, те како је се за овај корак припремала још у Србији. Такође смо тада открили да постоји писани траг како је пријавила силовање 8. маја 2012. које се наводно догодило вече пре тога, и да у истој пријави опис силоватеља ни по чему не одговара опису Бранислава Лечића.

Да подсетимо, Данијела је тада демантовала ову причу, и то у Недељнику, 23. јуна, када је изјавила следеће:

Одговор Данијеле Штајнфелд: Не знам одакле прича о дивном фотографу из Крстура. У Америку сам отишла по имиграционом програму за таленте, какав азил?

хттпс://www.недељник.рс/одговор-данијеле-стајнфелд-не-знам-одакле-прица-о-дивном-фотографу-из-крстура-у-америку-сам-отисла-по-имиграционом-програму-за-таленте-какав-азил/

Колеге из Недељника нису тада питале Данијелу: Какав имиграциони програм за таленте?

Ево када је Марија Штајнфелд дала исказ којим је демантовала своју ћерку:

Фото: Новости

Из списа предмета Лечић – Штајнфелд

БОНУС ВИДЕО: 

ПОТРЕСАН ПРИЗОР СА САХРАНЕ: Супруга Славица се једва држи

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему