УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Вожњу јутрос отежава магла на путевима - на овим деловима је најкритичније

Танјуг

10. 11. 2021. у 07:29

ВОЗАЧИМА ће у првом делу дана вожњу отежавати магла због које на појединим деоницама поред река и у котлинама видљивост може бити мања од стотинак метара, саопштио је АМСС.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Вожњу јутрос отежава магла на путевима - на овим деловима је најкритичније

Фото: Н.Живановић

Најгушћа је поред канала и река у Војводини, успорава саобраћају у Београду, али је има и на његовим прилазима на Панчевачком, Зрењанинском и Обреновачком путу, као и на обилазници око Београда.

Видљивост је смањена на стотинак метара на подручју Смедеревске Паланке, Баточине, Појата, Краљева, на ауто-путу Милош Велики код Такова, у лесковачкој котлини, Грделичкој, Сићевачкој и Овчарско-кабларској клисури, али је може бити и на осталим путевима поред река и језера.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП " Путеви Србије", нема задржавања на наплатним станицама на ауто-путевима.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 5.45 часова, камиони на Хоргошу, на излазу, чекају 300 минута, на Келебији 420, Градини 240, Батровцима 300, Шиду, 300 минута и на Богојеву 60 минута.

БОНУС ВИДЕО:

РОЂЕНА КАО ПРИНЦЕЗА, УМРЛА КАО СКРОМНА ЖЕНА: Српска краљица Марија је некада била узор народу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАПАД ЖМУРИ ДОК АЛБАНЦИ СВОЈАТАЈУ ВИСОКЕ ДЕЧАНЕ: Институције у Приштини не поштују судске одлуке и не враћају имовину српској светињи