РУЖИЋ ПОДЕЛИО ПРИЗНАЊА: Најбољи просветари добили одликовања

Љ.Б.

08. 11. 2021. у 16:50

ПРВИ потпредседник Владе Србије и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић доделио је данас признања поједницима и групама који су током године показали изузетне резултате у области просвете, науке и технолошког развоја.

РУЖИЋ ПОДЕЛИО ПРИЗНАЊА: Најбољи просветари добили одликовања

Фото Танјуг

- Овом приликом важно је да укажемо и на пожртвованост и велику професионалност свих ангажованих у систему просвете и науке. Захваљујући њиховом преданом и пожртвованом раду није изгубљен ни један наставни дан током пандемије, нити је научни рад стао. Упркос свим изазовима остали су посвећени професији и квалитетном раду - рекао је министар Ружић.

Он је овом приликом честитао и Дан просветних радника.

- Позивајући се на значај племенитог позива на који су се одазвали наши васпитачи, учитељи, наставници, професори, стручни сарадници и сви који раде у систему образовања, честитам свима Дан просветних радника - рекао је министар.

Он је поручио да ће Министарство наставити да унапређује квалитет образовања у Србији и да континуирано улаже у инфраструктурне пројекте на свим нивоима образовања како би омогућило што боље услове за учење и рад.

Признања су добили: Јелена Шукљевић, васпитачица у Предшколској установи „Љубица Вребалов“  Пожаревац,  Снежана Церовић, наставница и професорка разредне наставе у Основној школи „Кнегиња Милица“ на Новом Београду, Мирјана Катић, професорка математике и директорка Математичке гимназије у Београду, доц. др Драго Јеловац, Клиника за максилофацијалну хируругију Стоматолошки факултет Београд и  Студентски центар изврсности Машинског факултета у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 27. МАЈ: Погледајте какво нас време очекује данас и наредних седам дана