"НИ ПУХА НИ ПЕРА" ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ: Промоција специјалног уџбеника руског језика

Ј. С.

08. 11. 2021. у 12:52

УЏБЕНИК руског језика „Ни пуха ни пера!“, први те врсте у Србији, који је намењен почетном учењу руског језика за одрасле, биће сутра (18.30) промовисан у амфитеатру Филозофског факултета у Новом Саду (Др Зорана Ђинђића 2). Уџбеник је настао у оквиру пројекта Енергија знања, који је финансиран од стране компаније НИС а. д., а издавач је Центар Руског географског друштва у Србији.

НИ ПУХА НИ ПЕРА ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ: Промоција специјалног уџбеника руског језика

fakultet

Аутори су професори руског језика: доц. др Јелена Гинић (Филолошки факултет у Београду), доц. др Наташа Ајџановић (Филозофски факултет у Новом Саду), Ненад Спасић (Гимназија „Ј. Ј. Змај“ у Новом Саду) и виши лектор Бојана Сабо (Филолошки факултет у Београду).

Уџбеник „Ни пуха ни пера!“ могу да користе одрасли и студенти, за самостално или учење у групи, за курсеве у компанијама, као и надоградњу знања код почетника, с циљем што бржег овладавања конверзацијом. Приступ је савремен, по угледу на актуелне уџбенике страних језика, са модерном и иновативном методом учења.

- Уџбеник садржи 10 лекција и 30 дијалога, преко 300 разноврсних вежби, граматички прилог, руско-српски речник, али и аудио-материјале уз вежбе и тестове за проверу знања, као и пример међународно признатог TРKИ теста за ниво А1 - најављују са Филозофског факултета, уз напомену да ће свим посетиоцима промоције компанија НИС а. д. поклонити по примерак уџбеника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 26. МАЈ: Погледајте какво нас време очекује данас и у наредних седам дана