МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО РЕМОНТНИ ЗАВОД ЧАЧАК: Признање установи за одржавање средстава ВС

Танјуг

01. 11. 2021. у 20:23

НАЧЕЛНИК Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић обишао је данас са сарадницима Технички ремонтни завод „Чачак“.

МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО РЕМОНТНИ ЗАВОД ЧАЧАК: Признање установи за одржавање средстава ВС

Фото: Принтсцреен/РТС

Генерал Мојсиловић је том приликом сагледао организацију рада, капацитете за ремонт и оправку возила гусеничара, као и достигнути степен инвестиционих радова на проширењу капацитета ове војне установе у саставу Копнене војске, саопштено је из Министарства одбране.

Током обиласка, начелнику Генералштаба је реферисано о стању и функционалним способностима ове установе и мерама које се предузимају за даље унапређење капацитета за генерални ремонт, ревизију, модификацију и парцијалну оправку средстава борбене технике.

Истичући значај Техничког ремонтног завода „Чачак“ за успешну реализацију задатака Војске Србије, генерал Мојсиловић је одао признање припадницима установе за унапређење технолошког процеса и капацитета за одржавање и снажан допринос модернизацији наоружања и војне опреме Војске Србије.

Обиласку су присуствовали помоћник министра одбране за материјалне ресурсе Ненад Милорадовић, командант Копнене војске, генерал-потпуковник Милосав Симовић и начелник Управе за логистику (Ј-4) Генералштаба Војске Србије, бригадни генерал Срђан Петковић, додаје се у саопштењу.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ, 28. МАЈ: Стиже велика промена времена