ПРОФЕСОР МИЛОШ КОВИЋ НИЈЕ САМ: Сутра у 11 часова окупљање на платоу испред Филозофског факултета - Стоп прогону!

Novosti online

31. 10. 2021. у 12:25

СУТРА ће на платоу испред Филозофског факултета у 11 часова бити одржан скуп против прогона професора Милоша Ковића.

ПРОФЕСОР МИЛОШ КОВИЋ НИЈЕ САМ: Сутра у 11 часова окупљање на платоу испред Филозофског факултета - Стоп прогону!

Фото Н. Скендерија

Протест под називом "Стоп прогону професора Милоша Ковића" окупиће студенте и друге грађане који поштују академски рад професора Ковића.

Јавност од Филозофског факултета тражи да професор Ковић има право на независну и стручну комисију у којој неће бити професори који су у сукобу интереса и који морају бити изузети. 

Подсећамо, иако историчар проф. др Милош Ковић испуњава све услове за избор у звање редовног професора на Филозофском факултету Универзитета у Београду постоји озбиљна забринутост јавности да до тога неће доћи.

Како Милош Ковић тврди, група професора предвођена Николом Самарџићем чини све да он не буде изабран у звање редовног професора, иако за то испуњава све услове.

Тако историчари који студенте уче да су Косово и Метохија део Србије, да је Хашки трибунал политичка институција, да у Сребреници није почињен геноцид, да се цела српска историја данас кривотвори кроз Сребреницу и Сарајево, немају места за катедром на Одељењу за историју.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: И СРБИ БРАНИЛИ ВИЗАНТИЈУ: Репортери "Новости" у потрази за српском баштином у античкој Битинији

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (9)

СРЕЋУ НАШАО КРАЈ 20 ЛЕТА МЛАЂЕ Жена Микија Манојловића је позната глумица: Ни сањао нисам да ће ми постати животна љубав (ФОТО)