ВУЛИН НАГРАДИО ПРИПАДНИКЕ КРИМИНАЛИСТИЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ У КРАЉЕВУ: Због вас су наша деца безбеднија

Новости онлајн

30. 10. 2021. у 11:25

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас са припадницима криминалистичке полиције Полицијске управе Краљево, захваљујући којима је у Богутовцу заплењено више од 321 килограм марихуане и том приликом похвалио њихову успешну акцију и њихову посвећеност у борби против трговине наркотицима.

ВУЛИН НАГРАДИО ПРИПАДНИКЕ КРИМИНАЛИСТИЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ У КРАЉЕВУ: Због вас су наша деца безбеднија

Фото: Новости онлајн

- Својим ефикасним и марљивим радом стали сте на пут трговини наркотицима, запленили сте значајну количину марихуане и ухапсили нарко-дилере који трују нашу децу. Захваљујући успешно спроведеној акцији наше улице су безбедније, наша деца су безбеднија, јер више од 321 килограм марихуане неће доспети до њихових руку. Будите сигурни да је сваки нарко-дилер који је спреман да прода дрогу нашој деци исто тако у стању да због новца и профита убије нашу децу и зато је ваша акција од немерљивог значаја - поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин који је наградио припаднике криминалистичке полиције Полицијске управе Краљево због успешне акције заплене марихуане.

Министар Вулин је поновио свој став да марихуана у Србији неће бити легализована док год је на њеном челу Александар Вучић и поручио да се он лично залаже за то да дилерима који продају дрогу нашој деци треба судити као за покушај убиства.

Ефикасним радом припадника криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова у Краљеву, у сарадњи са Одељењем за сузбијање кријумчарења Управе царина, заплењено је више од 321 килограм марихуане и том приликом су ухапшене три особе.

Полиција је ухапсила Б. П. (1980) из Краљева, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, као и двоје црногорских држављана С. Р. (1989) и А. П. (1996), због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога у помагању.

У камиону којим је управљао Б. П., у дуплом преградном зиду предњег дела приколице пронађен је 61 пакет са укупно око 321,3 килограма марихуане, док су, како се сумња С. Р. и А. П. аутомобилом ишли испред камиона и осумњиченог Б. П. обавештавали о присуству саобраћајних патрола на путу.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)