ОГЛАСИО СЕ ЛОНЧАР ЗБОГ НАПАДА НА ХИТНУ ПОМОЋ: Одлучите се - да нас лече професионалци или друштвене мреже!

Новости онлине

27. 10. 2021. у 09:29

ПОВОДОМ напада на екипу Хитне помоћи, који се догодио јутрос око 5 часова, министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар је најоштрије осудио овај инцидент и поручио да ће држава предузети све да се сваки сличан случај максимално санкционише, како до њих више не би долазило.

ОГЛАСИО СЕ ЛОНЧАР ЗБОГ НАПАДА НА ХИТНУ ПОМОЋ: Одлучите се - да нас лече професионалци или друштвене мреже!

Танјуг

- Крајње је време да се одлучимо да ли хоћемо да нас лече професионалци, лекари или да верујемо друштвеним мрежама и лажима које се пласирају! Зашто неко зове хитну помоћ, ако не верује у ту медицину? Наши медицински тимови раде 24 часа, обучени су и спремни да помогну свакоме ко их позове, али физичке нападе, а посебно оружане оних који мисле да су паметнији од свих других, нећемо толерисати - истакао је министар Лончар.

Подсећамо, око 5 часова јутрос догодио се инцидент у Улици Деспота Стефана када је пацијент напао медицинског техничара Хитне помоћи.

Он је, наиме, насрнуо ножем на медицинског техничара јер му је он рекао да стави маску.

- Пацијент је све време кашљао и када му је техничар рекао да мора да стави маску, извадио је нож и насрнуо је на њега. Наш колега се, срећом, добро снашао и држао га док није стигла полиција. Понудили смо да дође друга екипа Хитне помоћи, али пацијент је то одбио - речено је из Хитне помоћи.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: СТРАШАН НАПАД НА ЗВЕЗДАРИ - Напао старца на улици - бездушно га оборио на земљу и опљачкао

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 19. МАЈ 2022: Поново више сунца и за који степен топлије, поподне кошава