ПОРОДИЦА СЕ СПРЕМА ЗА САХРАНУ: Потресне речи мајке дечака који је преминуо у Крушевцу - Он је већ имао модре усне када је дошла хитна помоћ

С.Бабовић

20. 10. 2021. у 12:17

НАКОН трагичне смрти А. Ц. (16), ученика другог разреда Хемијско-технолошке школе у Крушевцу, породица је у капели и чека информацију о преузимању тела како би се организовала сахрана, испричала је за “Новости” Ружица Ц., мајка дечака који је преминуо јуче у кућној изолацији.

ПОРОДИЦА СЕ СПРЕМА ЗА САХРАНУ: Потресне речи мајке дечака који је преминуо у Крушевцу - Он је већ имао модре усне када је дошла хитна помоћ

Фото: С.Б. / Фејсбук

Како незванично сазнају “Новости”, вирус корона потврђен је код дечака 16. октобра, а у породици су, према речима мајке Ружице Ц., позитивни били и дечаков отац, као и старија сестра.

Фото: С. Б.

У Хемијско-технолошкој школи, где су сви потресени након добијене вести о смрти свог ђака, управо почиње ванредно заседње Одељенског већа, након чега ће се званично школа и огласити.

- Ћерка ме је јуче рано ујутро само позвала и рекла да је син пао из кревета, покушали смо да га повратимо, нисмо могли - каже Ружица Ц., мајка дечака.

- Он је већ имао модре усне када је дошла хитна помоћ.

Фото: С. Б.

Очекује се да више информација о тачном узроку смрти буде познато у току дана.

- Имали смо информацију да је отац ковид позитиван, због чега је ученик био у изолацији од 12. октобра, на даље никакву информацију нисмо имали - каже за “Новости” директорка Верица Агатоновић Малиновић, додајући да ју је јуче разредни старешина информисао о трагичном исходу.

У школи још увек прикупљају информације о свему што се догодило и кажу да ће се огласити са званичним саопштењем након седнице Одељенског већа.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СУСРЕТ КРАЈ ПАТРИЈАРХОВЕ БОЛНИЧКЕ ПОСТЕЉЕ: Павле је у једном трену отворио очи и дигао руку - прекретница у Новаковој каријери