НАЦИОНАЛНИ МЕДИЈСКИ СТУБ, ЗАШТИТНИЦИ ОБЈЕКТИВНОСТИ: Честитке настављају да стижу нашој редакцији, поводом 68 година “Вечерњих новости”

В. Н.

17. 10. 2021. у 08:10

ВАШЕ и наше "Вечерње новости" обележиле су и званично 68 година од првог излажења.

НАЦИОНАЛНИ МЕДИЈСКИ СТУБ, ЗАШТИТНИЦИ ОБЈЕКТИВНОСТИ: Честитке настављају да стижу нашој редакцији, поводом 68 година “Вечерњих новости”

Архива

Честитке уз најлепше жеље почеле су да стижу још почетком недеље, а наставиле су да се нижу и после свечаног дана.

Жељка Цвијановић,  председница РС: Висок ниво професионалности

ПОВОДОМ обележавања 68 година од оснивања дневног листа "Вечерње новости", директору, уредништву, целокупној редакцији и свим запосленима упућујем искрене честитке. "Вечерње новости" већ 68 годинa представљају једну од најреспектабилнијих медијских кућа на нашим просторима, која је, кроз благовремено и одговорно информисање, успела да придобије поверење бројних читалаца.

Желим вам да одржите висок ниво професионалности и новинарске етике, као и пуно успеха у будућем раду.

* * * * * * * * *

 

Маја Гојковић, министарка културе и информисања: Национални медијски стуб
 

СВИМ запосленима у дневном листу "Вечерње новости" честитам 68. рођендан и желим вам да у наредним деценијама наставите да професионално и правовремено информишете грађане наше земље о најважнијим дешавањима у Србији, чувајући и негујући вредности писане речи.

За све ове године постојања, упркос бројним изазовима и искушењима, успели сте да сачувате углед новина којима се верује, и на тај начин постанете један о националних медијских стубова, уважаван и препознатљив.
Уз уверење да ћете наставити путем савесног и часног извештавања о свим важним питањима из свих сфера друштвеног, политичког и културног живота, чувајући углед и поверење бројних читалаца, желим вам пуно успеха у даљем раду.

* * * * * * * * *

Зорана Михајловић, министарка енергетике: Ширење истинских вредности

СВИМ запосленима у Компанији "Новости" честитам рођендан и искрено желим да професионализмом и објективним информисањем наставе да пружају значајан допринос ширењу истине и афирмацији истинских вредности у друштву. У времену бројних изазова и притисака, желим вам да наставите да објективно и одговорно информишете јавност - написала је у честитки Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике.

* * * * * * * * *

Небојша Стефановић, министар одбране: Неуштогљене, а тачне вести

ВЕЋ деценијама читање "Вечерњих новости" обавезан је ритуал у бројним српским породицама. Поверење читалаца у ваше вести довољно говори само за себе о вашој истинској вредности. Успели сте да до данас очувате идеју својих оснивача о неуштогљеном, а тачном информисању нашег народа, и да га неуморно упознајете са свим актуелним дешавањима. За то је свакако било потребно много напорног рада, пуно одрицања и залагања бројних генерација уредника, новинара и других запослених, али углед који уживате у нашем народу показује да се све исплатило. Свим запосленима од срца честитам 68 година трајања и високог квалитета, уз жељу да наставите са успешним радом.

* * * * * * * * *

Никола Селаковић, министар спољних послова: Наставите да одржавате углед

СВИМ запосленимa у дневном листу "Вечерње новости" упућујем срдачне честитке поводом 68. годишњице постојања. Дугогодишња традиција Вашег листа и поверење које уживате утемељено је на објективном, истинитом и професионалном извештавању. Уверен сам да ћете и у годинама пред нама наставити да одржавате углед и поштовање код читалаца и да браните јавни интерес пружајући правовремене, објективне и поуздане информације о свим друштвеним збивањима у Србији и свету, доследно се залажући за очување српских државних и националних интереса. Желим вам од срца још много успеха у будућем раду!

* * * * * * * * *

Бранко Ружић, министар просвете: Пример објективног новинарства

ЧЕСТИТАМ вам 68 година успешног рада које доказују да су "Вечерње новости" пример професионалног и објективног новинарства. У име свих запослених у Министарству, желим да наставите да радите на исти начин, да извештавате непристрасно и објективно и убудуће будете новине којима читаоци верују и радо их читају. Уредницима и новинарима ове медијске куће желим много успеха у даљем раду.

* * * * * * * * *

Бранислав Недимовић, министар пољопривреде: Заштитници објективности

МАЛО је данас новина у Србији, попут "Новости", које су сведоци историјских догађаја, садашњице, а сасвим извесно и будућности која долази. За мене су "Новости" заштитник објективног новинарског пера који без трунке задршке наставља из године у годину да потврђује и оправдава стечену улогу. Уз жељу да и у наредним деценијама чувате истину у вашем перу, срећан вам 68. рођендан!

* * * * * * * * *

Златибор Лончар, министар здравља: Посвећени интересу читалаца

УЗ искрене честитке, желим вам да и у наредним деценијама једнако останете посвећени истинитом и објективном новинарству, у интересу ваших многобројних читалаца - наводи се у честитки коју нам је министар здравља Златибор Лончар упутио поводом 68. рођендана "Вечерњих новости".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)