ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО "НОВОСТИМА" 68. РОЂЕНДАН: "Теме од интереса за наш народ и државу увек су у главном фокусу"

Новости онлајн

16. 10. 2021. у 08:05

“ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ” славе 68. рођендан, а редакцији ових дана стижу бројне честитке од многобројних читалаца, личности из јавног живота и државних функционера.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО НОВОСТИМА 68. РОЂЕНДАН: Теме од интереса за наш народ и државу увек су у главном фокусу

Фото: Танјуг

Председник Александар Вучић честитао је рођендан "Вечерњим новостима":

- Од срца вам честитам 68 година постојања, обележених напорним и професионалним радом многих генерација новинара и уредника који су успоставили највише стандарде у нашем новинарству. Читалачка публика "Новости" је, по традицији, свикнута на широк распон тема, објективну уређивачку политику и карактеристичан стил по којем су садржаји ваше куће били и остали препознатљиви. И данас се памте бројне репортаже, фељтони, анализе и интервјуи, који су уз озбиљан новинарски приступ и релевантан одабир тема, информисали јавност о важним догађајима и личностима које су обележиле протекле деценије.

Теме од интереса за наш народ и државу увек су биле у главном фокусу "Новости", што је такође допринело поверењу читалаца и јавности уопште. Желим вам да и даље истрајно и непоколебљиво радите у складу са највишим стандардима тешке и часне новинарске професије - написао је председник. 

БОНУС ВИДЕО:

68 GODINA SA VAMA - "VEČERNJE NOVOSTI"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 21. МАЈ: Сунце и киша, топло до 33 степена, поподне могући пљускови