СРБИЈО, ПОМОЗИМО СТЕФАНУ! Објављен емотивни видео као апел за помоћ - пошаљите 360 на 3030!

Novosti online

31. 08. 2021. у 10:47

МНОШТВО људи окупило се на једној ливади како би послали свима важну поруку - пошаљите 360 на 3030, како би се нада за Стефанов опоравак повећала. Сви који су у могућности, нека пошаљу поруку јер нечије мало, некоме значи много.

СРБИЈО, ПОМОЗИМО СТЕФАНУ! Објављен емотивни видео као апел за помоћ - пошаљите 360 на 3030!

Foto: Printskrin

- Сто душа је стало на ливаду, а још хиљаде и хиљаде их је подржало у једној намери, да замоле сваког Србина, целу Србију, сваку мајку и сваког оца да пошаљу макар једну поруку за нашег Стефана, за живот једног детета. Молимо те Србијо, помози нашем Стефану - пише у опису испод објаве на Фејсбуку.

Већ четири године Стефан се бори са акутном лимфобластном леукемијом. Од прве трансплатације коштане сржи прошло је три године.

 

Болест се вратила и Стефан је од септембра 2020. године поново на лечењу на Клиници у иностранству. После новог зрачења и терапија, имао је и другу трансплатацију коштане сржи.

Фото: Буди хуман принтскрин

 

На жалост, након седам месеци од друге трансплантације, болест је поново почела да се прикрада. Једини спас за трајно излечење је терапија матичним ћелијама, јер без тога болест ће се враћати док не мутира у облик за који не постоји лек. Нажалост ова терапија је јако скупа стога је потребно да се настави са прикупљањем средстава за Стефаново даље лечење, јер без помоћи свих нас неће успети.

Средства су му потребна за терапије матичним ћелијама, медикаменте, контроле, за путне трошкове и смештај. Чека га тежак пут ка оздрављењу, и нада да ће добити ову животну битку.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)