ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА И ДАНАС: На прелазима чекање до 90 минута - ево где су највећи застоји (ФОТО)

Танјуг

08. 08. 2021. у 16:54

НА ГРАНИЧНИМ прелазима у земљи чекање за путничка моторна возила крећу се од 30 до 90 минута, подаци су Управе граничне полиције, док, како саопштавају "Путеви Србије", на наплатним рампама нема задржавања.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА И ДАНАС: На прелазима чекање до 90 минута - ево где су највећи застоји (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/АМСС

На граничном прелазу Гостун, на излазу и улазу, задржавање за путничка возила је 60 минута, а на граничном прелазу Јабука, на улазу, задржавање је 50 минута.

На граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка возила је 60 минута, а на граничном прелазу Котроман на излазу је 40 минута, а на улазу 45.

На улазу и излазу на граничном прелазу Шпиљани задржавање за путничка возила је 30 минута, док се на граничном прелазу Батровци на улазу чека до 45 минута.

Када је реч о граничном прелазу Прешево, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 90 минута, а на излазу је 30 минута, колико је потребно чекати и на граничном прелазу Сремска Рача, како на излазу, тако и на улазу у земљу.

Фото: Принтсцреен/АМСС

Прешево

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Како саопштавају из "Путева Србије", на ауто-путу Е-75, зона петље Колари, смер ка Нишу, од 9. до 13. августа измењен је режим саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза.

У смеру Београд-Ниш саобраћај ће се одвијати десном зауставном саобраћајном траком и претицајном траком супротног смера, а у смеру Ниш-Београд саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

Фото: Принтсцреен/АМСС

Градина

На путу Лебане (Бојник) - Лебане, до 10. августа, од 7.00 до 17.00 часова, врше се радови на пресвлачењу коловоза уз наизменично пропуштање возила, регулисано семафорском сигнализацијом.

Измена режима саобраћаја је и на ауто-путу Е-70, петјја Рума - петља Пећинци, ка Београду, због радова на банкини, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

Због радова на рехабилитацији коловоза у десној траци на мосту преко Саве на обилазници око Београда, на петљи Сурчин - Остружница, до 1. новембра, од 8.00 до 16.00 саобраћај из правца Новог Сада ка Београду биће преусмерен на новоизграђени део моста.

На путу Краљево - Матарушка Бања, од 9. до 31. августа биће обустављен саобраћај због радова на рехабилитацији пута у пуној ширини коловоза, а како саопштавају из Путева Србије, током обуставе саобраћаја неће бити омогућен прилаз Матарушкој Бањи из правца Ушће - Краљево, док је алтернативни путни правац Краљево - Жича - Матарушка бања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВЕЛИКА СРПСКА СВАДБА У ПАРАЛИЈИ: Изненадна одлука, ни родитељи нису знали - власник хотела обезбедио све о свом трошку (ФОТО)