БУЂАВЕ КИФЛИЦЕ ТРУДНИЦИ ЗА ДОРУЧАК: Инцидент у болници у Крагујевцу, УКЦ одмах раскинуо уговор са добављачем! (ФОТО)

М. Л.

29. 06. 2021. у 17:45

ЗБОГ буђавих кифлица које су допремљене за доручак пацијентима Универзитетског Клиничког центра у Крагујевцу, руководство ове здравствене установе одмах је раскинуло уговор са добављачем хране.

БУЂАВЕ КИФЛИЦЕ ТРУДНИЦИ ЗА ДОРУЧАК: Инцидент у болници у Крагујевцу, УКЦ одмах раскинуо уговор са добављачем! (ФОТО)

Фото: Принтксрин Јутјуб/РТВ Крагујевац

То нам је потврдио професор др Предраг Саздановић,директор Универзитетског клиничког центра,који је истакао да на сву срећу пацијенти нису имали здравствених проблема због тог пропуста добављача.

-Нећемо дозволити да било ко од наших пацијената има било какве последице због нечијег пропуста.Свако мора да сноси последице за своје грешке - лекари, медицинске сестре и друго особље, као и добављачи хране и свега што је потребно овој великој здравственој установи и нашим пацијентима - каже директор Саздановић.

Да подсетимо, на Фејсбук страници организације Центар за маме објављене су фотографије пецива са буђи које су за доручак добиле труднице са ризичном трудноћом у Крагујевцу.

После тог сазнања, руководство Универзитетског клиничког центра раскинуло је уговор са непоузданим добављачем, са којим раније нису имали проблема, и по хитном поступку покренуло набавку хране од других фирми.

Како сазнајемо, предузете су мере, односно покренуте и законске консеквенце против несавесног добављача. То ће се, по свему судећи, негативно одразити на његову даљу репутацију у поступку јавних набавки.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 21. МАЈ: Сунце и киша, топло до 33 степена, поподне могући пљускови