ЖУПА СЕ ГУШИ У СУЗАМА: Сахрањен Шекуларац - стотине грађана га испратило на вечни починак (ФОТО/ВИДЕО)

С.Б.

01. 06. 2021. у 17:31 >> 17:40

ВИШЕ стотина људи испратило је Владимира Шекуларца (1983-2021), омиљеног возача и Жупљанина на Козетинском гробљу у Александровцу.

ЖУПА СЕ ГУШИ У СУЗАМА: Сахрањен Шекуларац - стотине грађана га испратило на вечни починак (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: С. Б.

Жупа се од недеље гуши у сузама, од како је стигла вест о трагичној погибији популарног Шекија на трци на Берановацу код Краљева.

Али и данас је по киши било суза за плакање, на сваком месту, у капели, на путу до врха брда где је сахрањен Шекуларац.

Почива крај оца, који је преминуо 16. фебруара.

- Одлазак нашег Владимира ненадокнадив је губитак за све нас, оставио је дивну децу, дивну супругу, породицу, фамилију - каже протојереј Вукман Петровић.

- Они остају твој понос и радост.

И Александровац је облепљен умрлицама. Поруке саучешћа не престају да пристижу на адресу продице Шекуларац из целе Србије, а и на сахрани је било ожалошћених из Ниша, Краљева, Крушевца, Београда...

Владимир Шекуларац настрадао је на аутодрому Берановац у деветом кругу, када је при великој брзини ударио у заштитну металну ограду. Трка је прекинута одмах, а припадници Ватрогасно-спасилачке јединице извукли су Владимира из аутомобила.

Санитетом је пребачен до Опште болнице Студеница у Краљеву. На жалост, и поред свих покушаја лекара млад живот се угасио. Дух вољеног Шекија, међутим, живеће заувек.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)