ДРАЖА ВЕЛИКОГ СРЦА: Ми га пратимо са великом тугом, окупљени у редакцији у којој је трошио и потрошио своје најлепше године

М. Н. С.

26. 05. 2021. у 21:11

НАШ Дража имао је срце за све. За посао. Колеге. Своју породицу. Пријатеље.

ДРАЖА ВЕЛИКОГ СРЦА: Ми га пратимо са великом тугом, окупљени у редакцији у којој је трошио и потрошио своје најлепше године

Фото: П. Милошевић

Али, на том његовом несебичном путу велико срце није могло да га прати. Није издржало. Ми га пратимо са великом тугом, окупљени у редакцији у којој је трошио и потрошио своје најлепше године.

Ово је на комеморацији нашем колеги Милану Дражиловићу Дражи рекао Недељко Крсмановић, директор Компаније "Новости". Почели су у истом тиму, скоро у исто време стартовали у Београдској рубрици.

Фото: П. Милошевић

- Борац, боем, друг до последњег даха, безрезервно се давао и жртвовао. Волео је живот, а живео за своје, супругу Тању и сина Антонија - рекао је Крсмановић.

Низала су се сећања на Дражу, покренуте су снажне емоције.

- Заједно смо стигли у Београдску рубрику, заједно уређивали стране за Војводину и Нови Сад - подсетио је Дражин друг и колега Милан Весковић, уредник рубрике Хроника. - Брзо је научио занат и преносио га на млађе. Са многима од њих постао је пријатељ за цео живот. Какав и колики је човек и пријатељ био, видело се и по томе ко га је све од бивше и садашње деце "Новости" испратио до вечне куће. А тако сигурно не би било да није био човек великог срца, бескрајно духовит и забаван. И увек насмејан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРОЦЕНА РИЗИКА ВЕЋ У ПРВОМ ТРОМЕСЕЧЈУ: Фармацеути и лекари истражују како добар холестерол утиче на трудноћу