ПОЛОМЉЕНА СТАКЛА, ИЗБУШЕНЕ ГУМЕ: Нови инцидент код Андријевице, демолиран аутомобил активисти НСД

М. С.

15. 05. 2021. у 15:49

ПОСЛЕ паљења аутобила Чеду Јелићу, једном од предводник литија у Андријевици, до чега је дошло у петак вече у селу Слатина, у суботу зором нови инцидент на подручју Андријевице.

ПОЛОМЉЕНА СТАКЛА, ИЗБУШЕНЕ ГУМЕ: Нови инцидент код Андријевице, демолиран аутомобил активисти НСД

Фото М. Секуловић

У селу Грачаница демолиран је"голф", у власништву Жељка Перовића, чији је отац Перицa активисте Нове српске демократије.

На аутомобилу су, избушене гуме и поломљена стакла, а на колима је уз скарадне речи исписана порука: „Перица, ово је Монтенегро".

- Наравно да ово има везе са мојим политичким ангажманом и националним опредељењем. Очигледно, порука je била упућена мени као некоме ко је у минулом периоду, учествујући у литијама, бранио Српску православну цркву у Црној Гори, о чему сведоче и речи исписане на возилу. Сигуран сам да су ово урадили они који су с негодовањем посматрали док смо пре пар дана у сеоском дому обележавали празник Светог Василија Острошког - каже Перица Перовић.

Управа полиције се није оглашавала после ова два тешка инцидента, који су уследили после још једног атака безумника на СПЦ и епископа Јоаникија, којима су медијски простор перфидно омогућиле неке државне институције...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)