КРИВОКАПИЋ НАЈАВИО: Следеће недеље Црна Гора отвара границу за туристе

Срна

14. 05. 2021. у 22:18

ЦРНА Гора ће седеће седмице отворити све границе за туристе, најавио је премијер Здравко Кривокапић.

КРИВОКАПИЋ НАЈАВИО: Следеће недеље Црна Гора отвара границу за туристе

Фото: Д. Миловановић

Он је, након званичне посете Грчкој, рекао да та држава потпуно стоји уз Црну Гору, да ће пружити снажну подршку, поготово инвеститорима који ће бити више присутни из Грчке на простору Црне Горе.

- Поред изузетне подршке коју смо добили, указано је на чињеницу да је Црна Гора лидер на Балкану, да треба то да остане и да ћемо имати подршку грчке Владе, бизнисмена и наравно свих оних који желе да помогну Црној Гори - навео је Кривокапић.

Он је додао да га радује то што ће премијер Грчке Киријакос Мицотакис врло брзо посетити Црну Гору и на тај начин показати и оснажити све што су договорили током три дана.

- Најважнија порука је да се Црна Гора види као Грчка на Балкану, односно на Јадранском мору. То је порука која оснажује све наше путеве и даје наду да ће бројни инвестициони подухвати које смо замислили бити врло брзо реализовани - рекао је Кривокапић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Joco

14.05.2021. 23:57

Ovaj čovek je bolestan ili bezobrazan.Tvrditi da je CG,600.000 stanovnika,lider na Balkanu je jedna velika glupost.Grčka će im pomoći,a dobro je poznato kako se Grčka godinama izvlači iz blata zahvaljujući novcu od EU.Kad to stane,Grčka ode u propast.To je već počelo u CG,oslonila se na turizam,pokrali DPS-ovci s Milom,a narod nema sada ni platu,vakcine,zdravstvo nula,investicije nikakve,nema avionsku kompaniju,putevi nula,...Šta imaju?Jedno veliko ništa i ostaće i dalje lider na Balkanu,kao napukli čabar. Krivokapiću,ne glumi da si pameta,ti si najpokvareniji političar na ovim prostorima,za tebe je Milo mala maca.