ДИЛОВАО КОКАИН, ПРЕТИО ПОЛИЦИЈИ: Полиција у Бијелом Пољу ухапсила мушкарца (57)

М. С.

13. 05. 2021. у 17:23

ЈЕДИНИЦА за борбу против дрога Центра безбедности Бијело Поље ухапсила је дуграђанина Р. Р. (57), због сумње да се бави продајом кокаина. Он се сумњичи за три кривична дела а судија за истрагу му је одредио задржвање до 30 дана.

ДИЛОВАО КОКАИН, ПРЕТИО ПОЛИЦИЈИ: Полиција у Бијелом Пољу ухапсила мушкарца (57)

Фото: Управа полиције ЦГ

- Оперативним радом криминалистичка полиција је дошла до сазнања да Р.Р. (57) из Бијелог Поља у својој породичној кући вршу продају дроге.Поступајући по наредби судије за истрагу извршен је претрес страна и других просторија које користи Р.Р. у месту Ресник. Приликом птретреса полицијски службеници су пронашли и одузели око 90 грама кокаина, 250 грама смеше која се користи за мешање са кокианом ради добијању на количини, 110 комада таблета ксалол и ривотрил, две ловачке пушке, револвер, муницију и новац у износу од 7.630 евра за који се сумња да потиче од продаје наркотика.Током вршења претреса Р.Р. је покушао физички да нападне полицијске службенике и упутио озбиљне претње, кажу из Управе полиције Црне Горе.

Фото: Управа полиције ЦГ

О овом догађају је обавештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се Р.Р. ухапси због сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, недозвољено држање оружја и експлозивних материја и кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Судија за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу је Р.Р. одредио против у трајању до 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)