ДО ОГРЕВА СА ПОПУСТОМ: У Пљевљима почело пријављивање за набавку пелета

М. Д.

10. 05. 2021. у 20:06

ГРАЂАНИ Пљеваља сe од 10. маја могу пријавити за набавку пелета по субвенционираним ценама a пријављивање траје до 31 маја ове године.

ДО ОГРЕВА СА ПОПУСТОМ: У Пљевљима почело пријављивање за набавку пелета

Фото: М. Д.

Цена пелета и датум почетка испоруке ће бити познат по окончању тендерског поступка за избор добављача, о чему ће грађани бити накнадно обавештени.

За пријаву је обавезна лична карта власника објекта или овлашћеног лица у предузећу, а неопходно је (елиминаторни критеријум) да су плаћени порези на непокретност објекта за који власник подноси пријаву, закључно са 2020. годином. Доказ о измиреним обавезама није потребно достављати, јер ће се провера извршити интерно.

Општина Пљевља расписала је отворени поступак јавне набавке пелета за грање, укупне вредности, 247.933,88 еура без ПДВ-а. У поступку јавне набавке који траје до 27 маја, изабраће се економски најповољнија понуда применом приступа исплативости, по основу критеријума односа цене и квалитета.

Стручна комисија ће, као и претходних година, вршити обилазак објеката и провјеру навода из пријаве.

Набавка пелета, еколошки прихватљивијег огрева, по субвенционисаним ценама врши се у оквиру пројекта за смањење загађења у насевернијем граду Црне Горе током зимских месеци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)