И ОДБОРНИК ДПС-а ВРЕЂАО СУПРУГУ СВЕШТЕНИКА? У инциденту у Котору учествовале најмање четири особе

Novosti online

03. 05. 2021. у 21:20

НАЈМАЊЕ четири особе у ноћи између 2. и 3. маја вређале су супругу которског свештеника Немање Кривокапића, након што их је упозорила на недолично понашање.

И ОДБОРНИК ДПС-а ВРЕЂАО СУПРУГУ СВЕШТЕНИКА? У инциденту у Котору учествовале најмање четири особе

Фото: Принтскрин

Из Управе полиције Вијестима су незванично казали да су успели да идентификују три особе, од којих су узели изјаву.

Нису потврдили ни демантовали информације Вијести - да је међу изгредницима био и одборник Демократске партије социјалиста (ДПС) и ватерполиста Приморца Данило Аџић.

Један од саговорника Вијести, тврди да су у друштву са њим били Милош Банићевић бивши фудбалер Бокеља и Данијел Кривокапић каратиста.

Наводно, ти Которани вршили су нужду (уринирали) на улазним вратима цркве Светог Николе у Старом граду, а када их је супруга которског пароха, са прозора оближњег парохијског дома, критиковала због тога, почели су да је вређају и на националној основи.

Вијестима је из полиције саопштено да је патрола на лице места упућена одмах након пријаве.

- Одмах је на лице места упућена патрола која је у близини... Испред кафе бара 'Карампана' приметили су неколико лица, да би се та група удаљила трчећим кораком када су опазили полицајце... Након обављеног разговора са И. К. и предоченог снимка са лица места, оперативним радом дошло се до податка да су на тргу била присутна четири лица. Три лица су обезбијеђена и од њих су прикупљена обавјештења”, казали су из УП.

Објашњавају да је о догађају обавештен и дежурни тужилац у Основном државном тужилаштву у Котору.

- Који је саопштио да ће се изјаснити о квалификацији дела након прикупљених обавештења, снимака са надзорних камера и других доказа. Рад полиције на утврђивању свих чињеница и идентификовању лица, као и њихове појединачне одговорности у овом догађају је у току - рекли су из Управе полиције.

Извор Вијести тврди да су Аџић, Банићевић и Кривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

(Вијести)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)