КНЕЖЕВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ КАТНИЋУ: Ако си спреман да ухапсиш Мила, лично ћу ти доставити доказе!

Novosti online

02. 05. 2021. у 18:38

ПРЕДСЕДНИК ДНП-а и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић изјавио је за ИН4С да ће главном специјалном тужиоцу Миливоју Катнићу лично доставити доказе против Мила Ђукановића, уколико је спреман да га ухапси због државних гаранција датих КАП-у.

КНЕЖЕВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ КАТНИЋУ: Ако си спреман да ухапсиш Мила, лично ћу ти доставити доказе!

Фото: ТВ ЦГ

Кнежевић, ипак не верује да до Ђукановићевог хапшења може доћи, ако се узму у обзир Катнићев досадашњи учинак у борби против организованог криминала и корупције и Катнићева зависност према првој породици.

- Ако је Катнић спреман да ухапси Мила Ђукановица, лично ћу му доставити доказе против њега, него се плашим да не „пуне“ какав север и све доказе из фиоке разнесе по Ћемовском пољу. А онда би опет морао да тражи од Владине комисије посебно стан само за чување доказа јер су им терасе и југовина потпуно овлажиле ЗКП- рекао је Кнежевић.

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић је изјавио да би сигурно процесуирао Мила Ђукановића и Игора Лукшића о Комбинату алуминијума Подгорица ако би постојала сумња да су починили кривична дела.

Он је то саопштио на недавно одржаној конференцији за новинаре одговарајући на питање хоће ли саслушати председника државе Мила Ђукановића и бившег премијера Игора Лукшића поводом издавања државних гаранција КАП-у.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)