УГОСТИТЕЉИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ МОЛЕ: Андрија Мандић да спаси туристичку сезону уз помоћ Вучића и Додика

Novosti online

26. 04. 2021. у 13:02

ГРУПА угоститеља са приморија затражила је од лидера нове парламентарне већине Андрије Мандића да искористи своје добре односе са државним рукводствима Србије и Републике Српске и тако кључно допринесе да се спаси предстојећа туристичка сезона на Црногорском приморју.

УГОСТИТЕЉИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ МОЛЕ: Андрија Мандић да спаси туристичку сезону уз помоћ Вучића и Додика

Фото: Инстаграм

- Уздамо се у добре односе председника Нове српске демократије и једног од лидера ДФ-а са господом Вучићем и Додиком, јер на нашој обали традиционално су најбројнији гости из Србије и Републике Српске. Уколико њихов долазак изостане имаћемо још једну пропалу сезону и огромно повећање броја социјалних случајева у држави, обзиром да је туризам главна и скоро једина озбиљна привредна грана коју имамо – наводи се у обраћању групе угоститеља које је достављено “Барском порталу”.

У ери пандемије коронавируса, како додају, једино снажне политичке везе какве са Београдом и Бања Луком има Андрија Мандић могу бити спас за црногорски туризам и десетине хиљада људи који ће бити запослени током туристичке сезоне или на други начин имати финансијску корист од туризма. Угоститељи наводе и да је за очекивати да Мандић искористи добре односе своје странке са Руском федерацијом и отуда такође доведе туристе и туристичке агенције, како је то случај био раније, прије антисрпске и антируске хистерије коју је спроводио бивши режим.

Угоститељи подсећају да су претходне године због вируса корона,када сезоне није ни било, већ довољни кажњени, како власници туристичких садржаја и локала тако и привремено или стално запослени у туризму.

Председник Нове српске демократије и један од лидера ДФ, Андрија Мандић казао је јуче у Херцег Новом да је претходних дана у разговорима са пријатељима у Београду и Бања Луци причао на тему како да се спаси туристичка сезона.

Мандић је најавио и скори долазак бројних туристичких организација из Србије и РС на наше приморје. Најприје у Херцег Нови, а потом и у друге градове.

(радиојадран.цом)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)