МАНДИЋ О ТУРИСТИЧКОЈ СЕЗОНИ: Херцег Нови и Бока ће угостити сународнике из Србије и Републике Српске

В.К.

25. 04. 2021. у 21:58

ПРЕДСЕДНИК Нове српске демократије и један од лидера ДФ, Андрија Мандић казао је у Херцег Новом да је претходних дана у разговорима са нашим пријатељима у Београду и Бања Луци причао на тему како да се спаси туристичка сезона.

МАНДИЋ О ТУРИСТИЧКОЈ СЕЗОНИ: Херцег Нови и Бока ће угостити сународнике из Србије и Републике Српске

Фото: Танјуг/Милица Николић

- Верујем да ћемо већ наредних дана имати представнике туристичких организација из Србије и Републике Српске, који ће доћи овде и заједно са Иваном Отовићем, заједно са нашом коалицијом, заједно са свим оним добрим људима из Херцег Новог послати поруке да ће Херцег Нови и Бока ове године бити управо онај град и оно место и регион где ће доћи највећи број наших сународника из Србије и Републике Српске.

Херцег Нови је српски град, у Херцег Новом људи размишљају и поштују своје сународнике, али итекако желе да их угосте и да им приреде ону добродошлицу коју они заслужују у овом граду где се осећају као у својој кући, поручио је Мандић, изражавајући задовољство што може да констатује добру енергију, добро расположење и велики рад који улаже ова коалиција у сусрет изборима 9. маја.


- Свакако да је наш Иван Отовић, као човек који је од стране свих нас одабран да нас представља И да носи ову нашу политичку причу у Херцег Новом, одговорио задатку већ у старту, а можете замислити, поштовани Новљани, шта ће он моћи да уради када му се пружи она права прилика. Ми у Херцег Новом, за разлику од Никшића где смо морали да отимамо победу од ДПС, треба само да одбранимо оно што освојили 2017. године. Свако нека одбрани што је имао и ми имамо сигурну победу, казао је Мандић.


Он је нагласио да управо коалиција „За будућност Херцег Новог и Боке“ нуди један посебан квалитет и да ће тај квалитет добити већу подршку него што је то било 2017. године.

-Волели би да они гласови које су тада грађани Херцег Новог давали ДПС-у, политичкој организацији која није заслуживала гласове Новљана, да се данас усмере управо према нашој коалицији, да подрже Ивана, да подрже коалицију „За будућност Херцег Новог и Боке“. Имамо велику прилику, имамо могућност да унапређујемо овај град, да унапређујемо Боку, закључио је Мандић.


Носилац листе коалиције „За будућност Херцег Новог и Боке“, Иван Отовић захвалио се на подршци Андрији Мандићу и истакао да верује да ће коалиција на изборима остварити одличан резултат.


- Људи препознају наш рад и труд, људи препознају неку нову енергију, многа млада лица која су нам приступила, која су ту да заједно са нама ураде нешто за наш град. Јер Херцег Нови може и мора боље. Имамо бројне ресурсе и на нама је да их искористимо. Ми не обећавамо, ми радимо.

Имамо пројекте које ћемо почети да реализујемо већ након 10. маја. Ту су људи који знају, који желе и који су, пре свега, спремни да посвете своје време развоју Херцег Новог. Ми смо они који повезују, они који су спремни на сарадњу. Не пристајемо на уцене, знамо добро ко смо и шта смо и залагаћемо се и борити за бољи живот свих наших суграђана, поручио је Отовић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)