АНДРИЈА МАНДИЋ: Још није касно да Кривокапић и Лепосавић наставе да раде заједно

Novosti online

24. 04. 2021. у 17:08

ЈЕДАН од лидера Деморкатског фронта Андрија Мандић поручио је да још није касно да се прихвати предлог ДФ-а и да премијер Црне Горе Здравко Кривокапић и министар правде Владимир Лепосавић наставе да раде заједно.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Још није касно да Кривокапић и Лепосавић наставе да раде заједно

Фото: Танјуг/Милица Николић

Сви посланици Мила Ђукановића и њихови сателити подржали су премијера Кривокапића против министра Лепосавића. Тема око које су постигли апсолутно јединство и због чега треба Лепосавић да буде кажњен је његова недавна експертска оцена о злочину у Сребреници. Дакле, 40 посланика опозиције, предвођених СДП-ом, подржало је премијера јер знају да није морално рушити свога министра уз помоћ политичких непријатеља. Тим чином се наша велика, не само политичка, него и морална победа од 30. августа, понижава и прља. Још није касно да се прихвати предлог ДФ-а, па да Кривокапић и Лепосавић наставе да раде заједно - написао је Мандић на Твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

FRANKAKREDIT

25.04.2021. 18:51

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)