МЕДОЈЕВИЋ НАЗВАО МИЛА ВЕЛЕИЗДАЈНИКОМ: Сваки његов посао је рај за њега и пакао за Црну Гору

Novosti online

21. 04. 2021. у 18:56

ПРЕДСЕДНИК Покрета за промене и једна од лидера ДФ Небојша Медојевић тврди да је кинеска понуда за градњу прве деонице аутопута од 500 милиона евра била најбоља, али за Мила Ђукановића лично.

МЕДОЈЕВИЋ НАЗВАО МИЛА ВЕЛЕИЗДАЈНИКОМ: Сваки његов посао је рај за њега и пакао за Црну Гору

Фото ДФ

- Сагласан. Кинеска понуда је била најбоља. Али за Ђукановића лично. 500 милиона евра надувана вредност, привилегован положај режимске фирме БЕМАКС, неконтролисана експлоатација камена и шљунка, увоз без царина. Рај за прање новца од дроге и цигарета. Сваки његов посао је рај за њега и пакао за Црну Гору. Велеиздајник.

Зато ДПС треба забранити као политичко крило мафије, све функционере похапсити, одузети им пасоше и сву имовину у земљи и иностранству привремено замрзнути до окончања судских процеса - написао је Медојевић.

(Борба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Dr Belegija

21.04.2021. 19:59

Prije ili kasnije..desice se da narod uzme stvari u svoje ruke..i to svi..bili lijevo ili desno..Eskobar pokusava da zavadi i podjeli narod i da mu baci prasinu u oci..Izmislio je (toboze) "realnu opasnost" od "Velike Srbije" nebili na sve moguce nacin spasio svoje privilegije..i ogromno bogatstvo steceno na njemu znan "nacin"..Predpostavljam da gradani Crne Gore nece moci do dobrog dijela pokradenog..jer je ono iznjeto..i ukoliko Dukanovic uspije pobjeci nekaznjen imace za luksuzan zivot na najskupljim destinacijama..