МАЛТРЕТИРАО И ПРЕБИЈАО УЧЕСНИКЕ ЛИТИЈА: Бура због избора новог начелника Центра безбедности Пљевља, грађани најављују блокаду града!

М. Д.

20. 04. 2021. у 07:26

ИЗБОР новог начелника Центра безбедности Пљевљa Хариса Ђурђевић који је до сада обављао послове руководиоца Јединице за сузбијање општег и привредног криминала у овом центру, подигао је на ноге грађане који су најавили да ће блокирати ЦБ Пљевља.

МАЛТРЕТИРАО И ПРЕБИЈАО УЧЕСНИКЕ ЛИТИЈА: Бура због избора новог начелника Центра безбедности Пљевља, грађани најављују блокаду града!

Фото: М. Д.

Група грађана се обратила писмом премијеру Кривокапићу, министру унутрашњих послова Секуловићу и директору полиције Брђанину у ком траже да хитно промене одлуку. Као главни разлог наводе то да је Ђурђевић "у току трајања литија учествовао у хапшењу и малтретирању верног народа".

- Драга господо из Владе Црне Горе, Министарства унутрашњих послова, господине Брђанине, имате толико избора за постављање новог начелника ЦБ Пљевља тако да не желимо батинаша Хариса Ђурђевића. Тај инспектор је познат по привођењу, малтретирању, вређању и пребијању учесника литија. Уколико њега поставите грађани ће изаћи на улицу и блокирати ЦБ и неће се разићи док грешку не исправите - наводи се, између осталог, у писму групе грађана.

Они у писму истичу да су Пљевља град који је својим литијама и предизборним радњама донео највећи допринос у обарању тридесетогодишње владавине ДПС.

ПРИЧЕ О МЕТКУ?

- ХОЋЕТЕ да нам поставите Хариса уместо Драгана, а исти Харис је на једном од тих њихових колегијума изјавио да би ситуацију са "молерима" и "литијашима" решио лако, по метак у чело и решена ствар, а Пљевља су мала и све се сазна - наводи у писму група грађана постављајући питање "да ли ви то исто настављате стопама оних против којих смо се борили?".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)