РАЗБИТИ КРИМИНАЛНУ ГРУПУ У ЦБ БУДВА: После полицијске тортуре стигао захтев новом начелнику

М. С.

15. 04. 2021. у 14:25

ОПШТИНСКИ одбор Социјалистичке народне партије Будва захтева од новоизабраног начелника ЦБ Будва Данила Шћепановића, хитну ревизију немилих догађаја из целокупне претходне 2020. године, јер још увек нико од службених лица није сносио одговорност за малтретирање и омаловажавање наших суграђана, који су прекршајно и кривично гоњени, а у ствари били жртве прекомерне полицијске силе.

РАЗБИТИ КРИМИНАЛНУ ГРУПУ У ЦБ БУДВА: После полицијске тортуре стигао захтев новом начелнику

Фото: Принтсцреен

Такође, захтевамо да се расформира група организованог криминала унутар Центра безбедности Будва која је претходних деценија под диригентском палицом челних људи режима ДПС-а, свашта радила по Будви.

Ово је саопштио председник ОО СНП Будва мр Крсто Рађеновић, који истиче да ''грађани Будве добро знају ко је вршљао и харао, малтретирао и рекетирао по нашем граду а шта су заузврат добијали''.

- Помињу се станови, аутомобили, ВИП места, и разне “активности” по јахтама и глисерима. Из тог разлога сматрамо да се под ХИТНО мора урадити комплетна реформа одељења за наркотике, одељења за привредни криминал, одељења за крвне деликте и одељења за форензику. Очекујемо од новоизабраног начелника ЦБ Будва да на овај начин врати углед полиције и сигурност грађанима, нарочито лепшем полу, јер смо данас сведоци све учесталијих напада силоватеља и манијака. Господо полицајци, од вас очекујемо да штитите грађане а посебно жене, не да их засипате сузавцима и газите чизмама, како сте то радили прошле године у Будви. Угледајте се на ваше колеге из Службе заштите и спашавања - саопштио је Рађеновић.

Крсто Рађеновић/Фото: СНП

Да подсетимо, у јуну прошле године ДПС уз помоћна стотине припадника Управе полиције разних ''секјурити агенција'', у којима су видну улогу имали и неки одборници ДПС са севера Црне Горе, извршили су ''државни удар'' у Будви, освојили уз помоћ бруталне силе зграду општине, ухапсили општинске челнике, демолираи зграду општине и данима тукли грађане, политичаре,спортисте, присталице тадашње и садашње власти у Будви. Посебан акт нечовештва припадници полиције показали су испаљујући патроне сузавца у халу медитеранског спортског центра где су у том моменту тренирала деца…

Тада је на ''дивљој'' седници СО Ђукановићева ДПС ''освојила'' власт у Будви. Тадашњи председник Владе Црне Горе Душко Марковић, назвао је тада устоличену Ђукановићеву власт у Будви-јунацима будванског пролећа.

Међутим, на локалним изборима 30 августа ''јунаци'' су потучени до ногу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)