"ЦРНА ГОРА ЈЕ БАНКРОТИРАЛА!" Милан Кнежевић - Мило прети свима, најављује ратове, а држава у опасности да буквално проси по свету

Novosti online

14. 04. 2021. у 22:03

ОЧЕКИВАО сам синоћ да Мило Ђукановић саопшти црногорској и регионалној јавности колико је за време његовог тродеценијског председниковања и премијеровања отворио фабрика, болница, школа, обданишта, поручио је један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић.

ЦРНА ГОРА ЈЕ БАНКРОТИРАЛА! Милан Кнежевић - Мило прети свима, најављује ратове, а држава у опасности да буквално проси по свету

Фото: Новости

Такође је могао рећи, казао је он, колико је у времену пандемије обезбедио вакцина и шта је урадио да наш здравствени систем спремно дочека овај глобални изазов.

- Уместо тога, поново се бавио Србијом, најављивао нове ратове на основу искуства из деведесетих и по старом добром обичају претио свима који не мисле као он. Зато сад имамо најгору вест за грађане наше државе а то је јавно признање нашег државног руководства да не можемо вратити дугове, да ће нам из дана у дан падати кредитни рејтинг, и да више нигђе нећемо моћи да пронађемо неопходна средства за пуко преживљавање. Након што је ЕУ почетком недеље одбила да преузме кредит од кинеске ЕXИМ банке, међународне црногорске обвезнице су доживеле највећи дневни пад у својој историји.

Другим речима Црна Гора је банкротирала, и зато Ђукановић синоћ лови преостале Србе из 1918. пошто у 2021. захваљујући њему, а плашим се и неодлучности и неспособности челних људи Владе, ћемо доћи у ситуацију да буквално просимо сваки евро по региону и свету - поручио је Кнежевић.

(Борба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Zoran 555

15.04.2021. 02:55

Da je kojim slucajem A.Vucic predsednik Crne Gore umesto ovog kriminalca Dukanovica Crna Gora bi za 10 godina bila skoro ko Svajcarska..i morali bi uvesti 50 000 radnika..To je razlika izmedu politicara koji ima viziju i dobru nameru..i politikanta koji gleda samo svoj dzep..Demagog Dukanovic optuzuje Srbiju da bi legitimisao obespravljivanje lokalnih Srba i SPC..mada je svima jasno da od Srbije nepreti nikakva opasnost..Srbija se bavi sobom..i povremeno pokazuje dobrosusedske reakcije..kao u slucaju vakcina.. Ogromne posledice loseg vodena ekonomije ,kriminal i nemoral 30 godisnje vladavine ostavile su na zalost katastrofalne posledice na osiromaseno crnogorsko drustvo..I najinteresantnije je da "vladar" nevidi kod sebe ni jednu pogresku..tragikomicno..