ЂУКАНОВИЋ БАЦА “БОМБУ”: Мило би сада нову коалицију са Дританом и Бечићем

В. Н.

14. 04. 2021. у 21:54

МИЛО Ђукановић, председник Црне Горе, бацио је "бомбу" на трусну политичку сцену Монтенегра најављујући на црногорском јавном сервису коалиционо савезништво његове Демократске партије социјалиста са Демократском Црном Гором Алексе Бечића и Грађанских покретом УРА Дритана Абазовића!

ЂУКАНОВИЋ БАЦА “БОМБУ”: Мило би сада нову коалицију са Дританом и Бечићем

Фото: Архива

Ђукановић је оценио да у владајућој коалицији постоји апсолутна доминација Демократског фронта, са којим једино нема никаквог партнерства.

 - Може се неко питати откуда сада да међу савезницима такве политике ми тражимо савезнике. Ја ипак препознајем неке демократске капацитете међу Демократама и у ГП УРА, а у савезништво са ДФ их води осећај угрожености од ДПС - казао је Ђукановић.

У Грађанском покрету УРА и Демократској Црној Гори "Новости" су покушале да дођу до одговора на питање: да ли ова Ђукановићева прича "држи воду"?

 - Немам информацију о томе и немам шта да вам кажем - била је кратка Божена Јелушић, посланица УРА, која није била вољна за разговор.

Ни међу Демократама није било расположених да изнесу став о изјави Ђукановића.

 - Јасно је да Ђукановић жели кроз партнерство са делом парламентарне већине да одбрани интересе једне омање групе људи која је пустошила и криминализовала Црну Гору пуних тридесет година - оцењују у саопштењу "фронтовци", додајући да је "неформални шеф мафије у Црној Гори" потврдио да је ДФ снажна брана његовом повратку на власт.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)