КОМИТСКИ ПОКРЕТ СЕ ОБРАТИО САОПШТЕЊЕМ: Бусају се у груди и након пропалог скупа, најављују наставак "отпора"

В. К.

11. 04. 2021. у 21:19

ТРАЖЕЊЕ "кривца" у Патриотско комитском савезу (ПКС) и покушај наше дискредитације, само ће им се обити о главу, оног тренутка када схвате да се дигла Црна Гора, њени грађани свих вера, да бране свој дом, поручио је у реаговању Патриотско комитски савез.

КОМИТСКИ ПОКРЕТ СЕ ОБРАТИО САОПШТЕЊЕМ: Бусају се у груди и након пропалог скупа, најављују наставак отпора

Комите на улицама Подгорице / Фото В. Кадић

- Синхронизовану кампању у којој је ПКС означен као Милов, Јанков и Марков, предводи управо Здравко Кривокапић, који нам већ дуго црта мету, не желећи да прихвати једну једину истину: Да је ПКС настао и зато што његова црквена влада чини све да Црну Гору доведе на кољена у сваком смислу и да постоји много грађана ове државе, међу којима су комите и патриоте ПКС-а, који то неће дозволити - истичу у саопштењу.

Тврде да би многи хтели енергију и борбеност ПКС-а.

- Имаће је само они које срце извуче на црногорске улице да се заједно изборимо за правду у Црној Гори. Боли га, такође, што је Веселин Вељовић казао да би радије био с нама један дан, но 100 година са таквом Владом. Неспособни политичар, а уз то и премијер државе која не би постојала да се он питао, сваку подршку коју добија наша партија, наравно да ће окренути 'на своју воденицу - додају у саопштењу.

Из ПКС-а наводе да ништа неће сломити отпор према ненародној, клерикалној, антицрногорској, антидемократској власти која је наумила да нам уништи нашу светињу Црну Гору.

- Могу његови портали, медији, српска трлабаба трач новине, Информери и Курири, лупати до зоре, могу нас разни Сергеји сликавати до бесвести, приводити у гараже и станице, могу нас ударати аутима - пишу у саопштењу.

Тражење "кривца" у ПКС-у и покушај дискредитације, само ће им се, како наводе, обити о главу.

- Оног тренутка када схвате да се дигла Црна Гора, њени грађани свих вера, да бране свој дом - истакли су у саопштењу.

Кривокапићево обраћање са "драги народе", како наводе, само појачава презир према човеку који не прихвата да је Црна Гора држава многих народа, а не само "његовог".

- Његова опседнутост да је све бунтовно и плаћено неким парама, тешка је заблуда у којој живи, јер волети чисто, безусловно и часно своју домовину, највећа је плата духу и постојању на овој измученој земљи - закључили су у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)