ПОСТАЛИ СМО ЦЕНТАР СЕВЕРА: Кандидат коалиције „Здраво Беране“ Тихомир Богавац нови председник општине

М. С.

11. 04. 2021. у 20:24

- РАДУЈЕ ме чињеница да је општина Беране у протеклом периоду постала прави центар севера, упркос опструкцијама које су стизале са свх страна.

ПОСТАЛИ СМО ЦЕНТАР СЕВЕРА: Кандидат коалиције „Здраво Беране“ Тихомир Богавац нови председник општине

Фото: М. С.

Наставићемо са свим започетим пројектима. Позивам Владу Црне Горе да виде овај град као град ресурса, као средину која пружа руке свима, али и захтева да добије оно што јој припада. На путу којм настављамо треба ми рука сваке Беранке и сваког Беранца.

Ово је после избора на функцију председника Општине Беране, казао кандидат СНП, односно коалиције „Здраво Беране“, Тихомир Богавац, за кога су гласали сви одборници коалиције коју чине „Здраво Беране“ и Демократска Црна Гора. Против његовог избора су биили одборници опозиционих ДПС, Бошњачке странке и СД.

- Морам још једном да кажем, код мене нема дилема, подржавам СПЦ и њену Митрополију Црногорско-приморску! Међутим, поштујем припаднике свих других конфесија и њеихове светиње - казао је Богавац, после избора.

Богавац је дипломирани менаџер и до сада је био начелник Службе заштите и спашавања. Председник је Општинског одбора СНП, стожера коалиције „Здраво Беране“, која јe пре осам година сменила Ђукановићеву ДПС и њене коалиционе партнере...

Фото: М. С.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)