СПИСАК КОЈИ РАСКРИНКАВА ЛИЦЕМЕРЈЕ ДПС-а: Ћуте о својим функционерима који имају српско држављанство, а нападају друге!

Novosti online

11. 04. 2021. у 14:01

ОВИХ дана чујемо са разних адреса апеле да Влада не усвојe измене Закона о пребивалишту, јер би тим потезом сви они који имају стално пребивалиште у иностранству изгубили право гласа на изборима у Црној Гори.

СПИСАК КОЈИ РАСКРИНКАВА ЛИЦЕМЕРЈЕ ДПС-а: Ћуте о својим функционерима који имају српско држављанство, а нападају друге!

Фото Д. Миловановић

Такође, партије опозиције нападају Владу како и међу њеним члановима има министара који имају двојна држављанства и пребивалишта у неким земљама региона.

Сви ти апели би се могли размотрити да не долазе од људи који су 30 година држали власт на том принципу и да су људима у Црној Гори судбину кројили људи који зарађују хиљаде евра и уживају све благодати страних земаља, а грађани Црне Горе се 30 година борили да преживе и саставе крај са крајем.

Али оно што је занимљиво је то да и ДПС и његови сателити у својим редовима имају људе који имају двојна држављанства или стално пребивалиште у некој од земаља изван граница Црне Горе.

А ово су само неки који “изгибоше” за државу:

Тијана Котарац чланица Општинског одбора ДПС Будва и бивша одборница ДПС-а у Будви, држављанка Србије са пребивалиштем у Београду, општина Врачар.

Саша Јечменица, доскорашњи Главни администратор Општине Пљевља, сада Директор д.о.о. „Чистоћа“, који ту функцију врши у име ДПС-а, држављанин Републике Србије, са пребивалиштем у Чукарици, Београд.

Мерван Авдовић, одборник ДПС-а и директор Средње стручне школе у Пљевљима, држављанин Босне и Херцеговине, са пребивалиштем у Старом граду Сарајево.

Сабрина Хаџиосмановић, одборница ДПС-а у Скупштини општине Пљевља, држављанка Босне и Херцеговине, са пребивалиштем у Бихаћу.

Милко Чоловић, председник Одбора директора д.о.о. „Чистоћа“ у Пљевљима, који ту функцију врши у име ДПС-а, држављанин Републике Србије, са пребивалиштем на Звездари, Београд.

Стеван Копривица, директор ЈУК „Херцег фест“, четврти на изборној листи ДПС-а у новској Општини, држављанин Републике Србије, са пребивалиштем у Вождовцу, Београд.

Невена Кековић, одборница ДПС-а у Скупштини општине Херцег Нови, шеста на изборној листи ДПС-а у новској Општини, држављанка Републике Србије, са пребивалиштем у Земуну, Београд.

Весна Вучетић, одборница ДПС у СО Будва у задња три сазива, држављанка Републике Србије, са пребивалиштем на адреси краља Петра Првог.

Никола Цвијовић, кандидат ДПС-а за одборника у СО Будва, држављанин Републике Србије, са пребивалиштем на Савском Венцу, Београд.

Бојка Ђукановић, бивша председница СО Никшић и чланица општинског одбора Демократске партије социјалиста држављанка Републике Србије, са пребивалиштем у Старом граду, Београд.

(Борба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)