НЕИСТИНАМА СЕ ПРЕПОРУЧИО ЗА НОВИ АНГАЖМАН: Нова српска демократија реаговала поводом преласка Сеферовића у Демократе

В. К.

10. 04. 2021. у 19:38

ОПШТИНСКИ одбор Нове српске демократије Херцег Нови реаговао је поводом иступања Бориса Сеферовића из те странке, и приступања Демократама Црне Горе.

НЕИСТИНАМА СЕ ПРЕПОРУЧИО ЗА НОВИ АНГАЖМАН: Нова српска демократија реаговала поводом преласка Сеферовића у Демократе

Фото: Принтсцреен

- Истине ради, Борис Сеферовић одавно није део НСД и ДФ. Заправо, наш општински одбор, који је изабран пре неколико месеци, нема га у свом чланству, а камоли да је дотични председник истог, јер смо знали и ми и он да на њега не треба рачунати ни у нашем саставу, ни у кампањи - пише у саопштењу.

Из Нове српске демократије истичу да је Сеферовић већ дужи временски период тражио политички ангажман у некој од странака изван ДФ-а, и наводе да је "очигледно да је цена тих нових почетака морала да се плати увредама и неистинама на рачун НСД и ДФ."

- Ми смо сигурни да наша странка и ДФ нису ништа изгубили, а да ли су нешто добили они код којих је заиграо нека они сами процењују. Ми хоћемо да бринемо о интересу грађана Херцег Новог, ми водимо позитивну кампању ненападања са онима са којима 10. маја треба да седнемо и договоримо се о новој власти у ХН. Ми смо сигурни у победу, имамо праве, добре људе, програм и идеје, имамо решења како да наша општина буде богатија - истиче се у реаговању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)