НЕКА ГОРИ СВАКИ ГРАД: Пред сутрашње протесте комите и присталице ДПС очигледно спремају хаос у Црној Гори! (ФОТО)

Novosti online

10. 04. 2021. у 18:28

ВАНДАЛСКО и недолично понашање самопрозваних “комита” и ДПС присталица у свим градовима Црне Горе превазишло је све границе поруком којом позивају на сутрашње скупове и протесте.

НЕКА ГОРИ СВАКИ ГРАД: Пред сутрашње протесте комите и присталице ДПС очигледно спремају хаос у Црној Гори! (ФОТО)

Фото: В. Кадић

Уочи скупа заказаног за сутра “комите” позивају све своје присталице да сви изађу на улице и да сваки град у Црној Гори “гори”.

Они својим присталицама поручују - “као никада до сад! Да гори сваки град! Свака улица да се црвени од застава наше државе!

Окупљања су заказана за сутра, 11.04.2021. године, са почетком у 17х.

Фото: Принтскрин

Такође, медији блиски бившем режиму деле вести о окупљањима сутра иницирајући тако да што већи број вандала ремети јавни ред и мир.

Овим гестом ови медији дижу додатне тензије и стварају мржњу и поделе у народу.

Ти медији откривају и тачну локацију окупљања код графита Крста Поповића у 16х и покрет у 17х у прављење нереда и очигледно како они кажу паљење градова.

Више је него јасно да ово сутрашње окупљање нема ноту мирног протеста већ иницирају потпуно рушење и демонстрације у градовима.

Непознато је да ли ће МУП Црне Горе и министар Сергеј Секуловић реаговати на овакве кривичне поступке, јер очигледно је да се за сутра организују кривична дела ремећења јавног реда и мира, или ће као и до сад да се жмури на агресивне радње “црногорских комита”.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)