ЛЕПОСАВИЋА СМЕЊУЈУ ОНИ КОЈИ МРЗЕ ПРАВОСЛАВЉЕ: Жарко Томановић о оставци - Сву ову ујдурму воде наши острашћени крвници

В. К.

06. 04. 2021. у 21:58

МАЕСТРАЛНОГ правника Владимира Лепосавића смењују оне снаге које мрзе све што је православно, све што припада српском корпусу праве Црне Горе.

ЛЕПОСАВИЋА СМЕЊУЈУ ОНИ КОЈИ МРЗЕ ПРАВОСЛАВЉЕ: Жарко Томановић о оставци - Сву ову ујдурму воде наши острашћени крвници

Фото: Принтсцреен

Да је Сребреница у Грчкој, верујте исто би поступали са Грцима. Није овде у питању само православље. У питању  је  план да се сатре цела бела раса, данас Срби, сутра Шпанци, Грци а првенствено православље духом непоколебљиво пред сатаном Новог светског поретка. Наш полетни премијер Кривокапић је поклекнуо пред сатаном, нестаде у њему оне праве Црне Горе, зачас га сломише, узеше му право на своје ЈА, изјавио је Жарко Томановић (Антиглобалиста – Фронт народна правда).

Тај лицемерни међународни фактор не жели истину, зато му смета маестро правних наука Владимир Лепосавић, наставља Томановић и каже - зато они не желе да истина буде расветљена како се не би открила  одговорност истих оних који понављају као папагаји да је Сребреница геноцид. Тај међународни фактор, не жели помирење на истини, јер када би се народи Балкана помирили и сагледали чињенице, тај међународни фактор не би имао своје колоније како би пробао своје  експерименте, ратове и пљачку ресурса. Турска је побила преко 1,5 милиона Јермена, амерички колонизатори првенствено састављени од убица, курви и пљачкаша побили су преко  20 милиона Индијанаца и на крају усташе уз подршку Ватикана су зверски поклали Србе у Јасеновцу.

- Сву ову ујдурму у колонизованом Монтенегру још воде наши острашћени крвници са Британијом, Америком, НАТО и ЕУ емисарима  како би Срби били криви за све. Напоменуо бих да наша браћа Бошњаци и Хрвати муте реку, то су исти они који су ћутали када је Ђукановић кренуо да отима цркву а ми их увек штитили. За мене као правог Црногорца српске крви, лицемерно је и од наше браће тражити разумевање и самилост за оно што није истина јер они су на страни сатане и лажи одувек. За мене они су само пролазници који требају ићи својим путем и поштовати српски народ. Зато не желим ни суживот ни љубав делити са лицемерима који би сигуран сам сутра поступили исто као што су увек поступали, подло и крвнички.  У свом лицемерству предњачи та Бошњачка странка, вероватно прикривајући пљачке и смуте својих челних људи са ДПС лоповима.Зато Срби треба да се уједине и пазе свога посла, а такозвана браћа нека пазе своје двориште и да се подаље држе од нас. Јер највише зла су они нанели српскоме народу својим лицемерством за шаку долара. Зато не признајем Сребреницу као геноцид клинтониста и убица. Када  признају све геноциде над мојим народом онда можда и будемо причали на тему  Сребренице - закључује Томановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)