"ТО ЈЕ ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА!" Медојевић жестоко о Кривокапићевом и Миловом удару на Лепосавића

Novosti online

06. 04. 2021. у 16:16

ПРЕДСЕДНИК Покрета за промене и један од лидера сматра да је политичка проституција ситуација у којој Влада има једну већину за избор Владе и министара, а другу већину за разрешење и избор новог министра правде

ТО ЈЕ ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА! Медојевић жестоко о Кривокапићевом и Миловом удару на Лепосавића

Фото: Принтскрин

Његов текст за "Борбу" преносимо у целости:

Ова Влада је од оснивања резервна Влада ДПС и има два циља- сацувати ДПС и унистити ДФ. Влада је плод противприродног политичког блуда власника "Вијести" и неких свештеника МЦП који су предложили Кривокапића за премијера и уценили ДФ.

Када разјаснимо улогу амбасадора САД за верске слободе Сема Браунбека и агента Стевана Симијановића у формирању ове Франкештајн Владе, биће ствари јасније.

Власници Вијести већ више година раде са Душком Марковићем и Милицом Пејановић Ђуришић на њиховом изласку из ДПС и формирању нове странке, која би онда ушла у политички савез са тзв. грађанистима из УРЕ, Демократа, СДП, СД, партијама мањина.

Излазак Марковића из ДПС-а не иде тако лако јер и Ђукановић има на тоне компромитујућег материјала за Марковића у вези шверца цигарета. Ако ДПС гласа за смену Лепосавића, и за избор новог министра правде, то ће значити прекомпозицију већине и Влада губи свој легитимитет.

То би био својеврсни државни удар и ДФ би морао да има спреман јасан и оштар одговор. Ми морамо заштити изборну вољу грађана који су гласали за демонтажу комунистичко-лоповског режима Ђукановића.

Неодржива је Влада која има једну већину за избор Владе и министара, а другу већину за разрешење и избор новог министра правде. То је политичка проституција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)