НИСМО ГЛАСАЛИ ЗА КРИВОКАПИЋА ДА "ОДРУБИ ГЛАВУ" ЛЕПОСАВИЋУ: Пљевљаци јасно поручују - повуци срамну одлуку (ФОТО)

М. Д.

05. 04. 2021. у 23:28

- МИ ИЗ Пљеваља поручујемо да ћемо до краја бити уз министра Лепосавића и ако треба покренућемо нове литије али нећемо дозволити смену Лепосавића - казао је Бојан Струњаш.

НИСМО ГЛАСАЛИ ЗА КРИВОКАПИЋА ДА ОДРУБИ ГЛАВУ ЛЕПОСАВИЋУ: Пљевљаци јасно поручују - повуци срамну одлуку (ФОТО)

Фото: М. Дробњак

ПЉЕВЉЦИ су се вечерас окупили у центру града како би дали подршку министру правде  Владимиру Лепосавићу.

- Одлуком Премијера његова глава је „пониђена на тацни“ Милу Ђукановићу. Тражимо од нашег Премијера да повуче ову срамну одлуку. Ми нисмо гласали Здравка Кривокапића да би он данас "одрубио" главу министра Лепосавића. Тражимо да повуче ову одлуку док још има времена. Не прозивају наши непријатељи Владимира Лепосавића зато што је дао неку неопрезну изјаву. Његова свака реч је одмерена он све говори онако како треба, по истини и правди и симбол је правде и слободе у Црној Гори. Њега нападају зато што је Србин и зато што им сметају Срби у Влади Црне Горе. Нападају данас њега, сутра ће Весну Братић и тако редом. То нећемо дозволити и против тога ћемо се борити - казао је Бојан Струњаш.

Он је нагласио да не желе да се свађају са било ким али дошли су да кажу да мора бити прекинута та пракса да су Срби у Црној Гори народ другога реда.

Фото: М. Дробњак

- Од Другог светског рата узимају нам сва права, лишавају нас права која следују сваког човека на кугли земаљској. У овој држави владају криминалци, владају ратни профитери и било је за очекивати да ће први удар бити извршен на министра правде, који треба да демонтира криминалну хоботницу која је свих ових година владала Црном Гором - казао је Струњаш.

Он је позвао премијера Здравка Кривокапића да открију починиоце каменовања Исламске заједнице у Пљевљима, да открију батинаше који су батинали народ по улици да похапсе  криминалце а не да се обрачунавају са министриом правде.

- Ми из Пљеваља поручујемо да ћемо до краја бити уз министра Лепосавића и ако треба покренућемо нове литије али нећемо дозволити смену Лепосавића - казао је Бојан Струњаш.

- Из Одбора за одбрану светиња поручујемо  Кривокапићу: упамет се Премијеру није ти касно да повучеш одлуку ако је не можеш повући повуци се ти лично - казао је Милинко Газдић из Одбора за одбрану светиња.

Он је позвао окупљени народ да ако премијер Кривокапић до сјутра не повуче одлуку да се поновпо сјутра у исто време на истом месту окупе још у већем броју.

- Пљевља су уз тебе Владимире - поручио је Газдић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Krivokapicu

06.04.2021. 00:34

bolje ti da povuces odluku,nego da dajes licno ostavku ili cemo te skloniti mi.Sta prepo si se dace Leposavic skloniti kriminalce iz DPS pa daj skloni coveka najpametnijeg u Crnoj Gori i to mog Srbina mozda ih ima mnogo u toj jadnoj vladi koliko troje.