НАПАДНУТ ЈОШ ЈЕДАН НОВИНАР У ЦРНОЈ ГОРИ: На главниог и одговорног уредника "Монитора" физички насрнуо мушкарац

С.Ђ.

28. 03. 2021. у 15:02

ГЛАВНИ и одговорни уредник "Монитора" Есад Кочан нападнут је у суботу у поподневним сатима у Подгорици. Како је саопштено из Управе полиције због напада на Кочана ухапшен је педесетпетогодишњи Драгутин Ш., који је задржан након саслушања у Основном државном тужилаштву. На терет му је стављено кривично дело - угрожавање сигурности.

НАПАДНУТ ЈОШ ЈЕДАН НОВИНАР У ЦРНОЈ ГОРИ: На главниог и одговорног уредника Монитора физички насрнуо мушкарац

Фото: Управа полиције Црне Горе

Из полиције је саопштено да је Кочан пријавио да му је око 17 часова испред зграде у којој живи пришла њему непозната особа, која му је упутила увредљиве и претеће речи а након тога и физички насрнуо на њега.

- Е.К. је отишао у свој стан и позвао пријатеља како би са њим кренуо до станице полиције да пријави догађај. По изласку из зграде осумњичени је наставио са увредама и почео физички да насрће на Е.К. који га је том приликом одгурнуо штапом који је имао код себе, по изјави Е.К, пише у саопштењу полиције.

Додају да су полицајци, пре хапшења превезли Шуковића у Клинички центар Црне Горе на указивање лекарске помоћи, где су му констатована два хематома у пределу руке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)