ПРЕТИО РАДНИЦИ И ОТЕО 2.500 ЕВРА! Дрска пљачка у Бару, полиција блокирала тај део града и ставила му лисице

Б. Дабић

18. 03. 2021. у 14:47

БАРАНИН М.Ш. (35) осумњичен за разбојништво ухапшен је у среду вече, неколико сати након што је извршено ово кривично дело у једној продавници.

ПРЕТИО РАДНИЦИ И ОТЕО 2.500 ЕВРА! Дрска пљачка у Бару, полиција блокирала тај део града и ставила му лисице

Фото: Управа полиције Црне Горе

Разбојник је маскиран ушао у продајни објекат у среду у среду у 18:40, и уз претњу ножем од запослене узео новац и побегао у непознатом правцу. Према сазнањима "Новости" у полицији, продавачица није повређена. Полицији је речено да је разбојник узео 2.500 евра, а део новца је пронађен код ухапшеног.

- Барска полиција је брзо након извшеног разбојништва на штету једног продајног објекта лоцирала и ухапсила извршиоца код којег је пронађен и део новца.

Полиција је обавештена да је на штету продајног објекта извршено разбојништво и да је маскирано лице уз претњу ножем отуђило од запослене раднице 2.500 ера, поврђено је у Управи полиције.

Службенци Центра безбедности Бар су извршили блокаду дела града и непосредно након извршења овог кривичног дела лишили слободе М.Ш. Код осумњиченог је пронађен до новца и биће враћен власнику, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном државном тужиоцу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)