НАСТАВАК КАМПАЊЕ: Коалиција "За будућност Никшића" у Драговој Луци, Ковачевић поручио - "Победа је сасвим извесна!"

В.К.

04. 03. 2021. у 16:39

КОАЛИЦИЈА „За будућност Никшића” наставила је победничку кампању у Драговој Луци.

НАСТАВАК КАМПАЊЕ: Коалиција За будућност Никшића у Драговој Луци, Ковачевић поручио - Победа је сасвим извесна!

Фото: Коалиција "За будућност Никшића"

Председник општине Беране, Драгослав Дадо Шћекић, дошао је да подржи коалицију и казао:

- Ако је у Беранама почело заустављање похаре Црне Горе, онда је печат на то заустављање похаре од стране Демократске партије социјалиста управо 14. март у Никшићу. Очекујем да ће Никшић показати да нисмо ми случајно једна епархија, једна епископија, Будимљанско-никшићка, и да ће Беране и Никшић коначно ставити печат на режим који је уништио Црну Гору - казао је Шћекић.

Потпредседник Нове српске демократије Страхиња Булајић, казао је да је листа коалиције „За будућност Никшића” најбоља од свих понуђених.

- Ту листу носи Марко Ковачевић, који је наше дете, дете Нове српске демократије, Демократског фронта. Марко је утемељен, храбар, и оно што је мени посебно важно, он је поштен човек - рекао је Булајић, да би се потом окупљеним грађанима обратио др Дејан Бајовић:

- Оно што је сигурно је да пред нама стоји дуг и трновит пут. Сваки пут, колико год да је дугачак, почиње првим кораком, а наш први корак мора и може бити само рушење владавине локалног ДПС-а.

Председник Социјалистичке народне партије, Владимир Јоковић, казао је да је победа коалиције „За будућност Никшића” 14. марта гарант за светлију будућност Никшића:

- Када победимо 14. марта, бићемо онакви какви смо увек били, нећемо никога да провоцирамо, довољно је то што су нас наши грађани препознали као довољно добре да преузмемо одговорност и да покажемо да смо најбољи.

Додатни оптимизам улио је Милан Кнежевић, лидер Демократске народне партије:

- У име наше чврсте, непоколебљиве борбе, у име овог младог човека на челу наше листе, али и свих ових часних људи који су свих ових година у првим редовима фронта, ја вас поздрављам и позивам да 14. марта урадите све да наша победа над ДПС-ом буде убедљива, не да их победимо, него да их понизимо папиром и оловком и да им вратимо за сва она понижења која смо доживели од њих, поручио је Кнежевић.

Носилац листе коалиције „За будућност Никшића”, Марко Ковачевић, казао је да је победа сасвим извесна.

- Ми треба да обезбедимо бољи живот и за нас и за све наше суграђане, да вратимо на прави пут оне који су залутали и да им покажемо да смо ми њихова браћа и сестре, да имају нашу пружену руку, да живимо боље у будућности, јер будућност за коју се боримо није будућност само за нас, већ за све, истакао је Ковачевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)